[Android] Wersja v26.03

and111

Użyłem NFC Tools: zakładka RÓŻNE -> Skasuj zawartość taga.
Mam też "czyste" (nieużywane) tagi. Przypisałem nowy tag i też byłem w stanie 3 razy wywołać akcję przełącz po jednokrotnym odczytaniu taga.
zelinst

Witam. Tagi wyczyściłem wgrałem od nowa ,
tel. Poco x7 pro , wszystko gra bez potwierdzenia 😁
Teraz czekam na oficjalną apkę aby wgrać rodzinie.
mipolansk
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times

and111 wrote: Thu Apr 02, 2026 8:43 pm Użyłem NFC Tools: zakładka RÓŻNE -> Skasuj zawartość taga.
Mam też "czyste" (nieużywane) tagi. Przypisałem nowy tag i też byłem w stanie 3 razy wywołać akcję przełącz po jednokrotnym odczytaniu taga.
To są dwa różne problemy. W tym wydaniu została poprawiona obsługa tagów, tak aby na niektórych telefonach przestał się pojawiać komunikat potwierdzający skanowanie tokenu i otwarcie aplikacji. Problem z wielokrotnym wykonaniem akcji będzie poprawiony dopiero w kolejnej wersji.
veeroos
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Hej. Zauważyłem błąd w aplikacji, jeśli ustawię termostat na heat cool (zadeklarowane 2 wyjścia grzania i chłodzenia), to aplikacja się od razu zamyka po uruchomieniu (pewnie nie wspiera tego rodzaju termostatu), a akurat w moim projekcie by się ten termostat przydał, od strony Clouda wszystko chodzi poprawnie. Czy planujesz w najbliższym czasie dodać tą funkcjonalność?
Zamel Mew-01, Zamel PEW-01, Zamel SBW-01, Zamel THW-01, Zamel SRW-01, Zamel mSLW-02, Auraton BOX + Indor Sensor, Airly Gate By Veeroos, Zigbee to Supla Gateway + sensors, Zamel SGW-01 and more

https://github.com/v33r005
mipolansk
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times

veeroos wrote: Wed Apr 08, 2026 4:57 am Hej. Zauważyłem błąd w aplikacji, jeśli ustawię termostat na heat cool (zadeklarowane 2 wyjścia grzania i chłodzenia), to aplikacja się od razu zamyka po uruchomieniu (pewnie nie wspiera tego rodzaju termostatu), a akurat w moim projekcie by się ten termostat przydał, od strony Clouda wszystko chodzi poprawnie. Czy planujesz w najbliższym czasie dodać tą funkcjonalność?
To, że apka się wysypuje, to na pewno poprawię, ale pełna obsługa to pewnie pojawi się dopiero później.
veeroos
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

mipolansk wrote: Wed Apr 08, 2026 11:19 am To, że apka się wysypuje, to na pewno poprawię, ale pełna obsługa to pewnie pojawi się dopiero później.
Generalnie samo ustawianie nie jest mi potrzebne na chwilę obecną z poziomu aplikacji, mogę to zrobić z poziomu Clouda, ale najważniejsze żeby aplikacja się nie zamykała i żeby kanał był widoczny.
Zamel Mew-01, Zamel PEW-01, Zamel SBW-01, Zamel THW-01, Zamel SRW-01, Zamel mSLW-02, Auraton BOX + Indor Sensor, Airly Gate By Veeroos, Zigbee to Supla Gateway + sensors, Zamel SGW-01 and more

https://github.com/v33r005

Return to “Android”