Dziękujemy wszystkim za udział w procesie wyboru testerów!
Doceniamy Wasz czas, zaangażowanie i chęć współpracy. Każde zgłoszenie było dla nas wartościowe.
Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję jeszcze razem współpracować!
Wybrane osoby proszę o przesłanie adresu oraz numeru telefonu na priv.
Szymusss
michlub
PuteR
robertklepacki94
Lomax1983
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LIW-03 ETH :)
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Do mnie już wczoraj dotarł licznik
jutro postaram się podłączyć wstępnie na biurku i postawiać a w piątek montaż
Jeszcze raz dzięki za możliwość przetestowania.
Jeszcze raz dzięki za możliwość przetestowania.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
PuteR
Do mnie również przesyłka dotarła wczoraj.
Na temat opakowania nie ma co się rozwodzić bo to egzemplarz testowy, więc po za pudełkiem i urządzeniem nie ma nic więcej.
Dziś chciałem przystąpić do pierwszych testów ale niestety w moim przypadku zakończyły się one zanim na dobre się rozpoczęły. Moduł podłączyłem do zasilania, zapaliła się lampka po czym dioda zaczęła migać kilka razy szybko i chwila przerwy po czym znowu szybko. W tym momencie moduł nie rozgłasza sieci wifi. No to usiłuję wcisnąć przycisk żeby wejść w tryb konfiguracji i ... "pupa blada"
. Przycisk jest sztywny w ogóle się nie wciska i nie reaguje ( jest całkowicie twardy). Obstawiam jakiś problem na etapie produkcji w tym egzemplarzu bo w innych tego typu produktach zamela raczej czuć wyraźne wciskanie przycisku. Niestety nie mogąc wejść w tryb konfiguracji nie mogę dodać go do clouda chyba, że istnieje jakiś inny sposób o którym nie wiem.
Na temat opakowania nie ma co się rozwodzić bo to egzemplarz testowy, więc po za pudełkiem i urządzeniem nie ma nic więcej.
Dziś chciałem przystąpić do pierwszych testów ale niestety w moim przypadku zakończyły się one zanim na dobre się rozpoczęły. Moduł podłączyłem do zasilania, zapaliła się lampka po czym dioda zaczęła migać kilka razy szybko i chwila przerwy po czym znowu szybko. W tym momencie moduł nie rozgłasza sieci wifi. No to usiłuję wcisnąć przycisk żeby wejść w tryb konfiguracji i ... "pupa blada"
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Oj. Sprobuj lekko podważyć elektronikę za złącze śrubowe. Wszystkie urządzenia były sprawdzane wiec trochę dziwne. Opakowanie było w całości?
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
-
PuteR
Pudełko było nie naruszone. Próbowałem podważyć, ale nie chce za bardzo na siłę żeby czegoś nie połamać.Mirosław F. wrote: Wed Apr 15, 2026 3:48 pm Oj. Sprobuj lekko podważyć elektronikę za złącze śrubowe. Wszystkie urządzenia były sprawdzane wiec trochę dziwne. Opakowanie było w całości?