W automacie do otwierania bram zainstalowałem sterownik eLWI1 do łączności wifi. Chciałbym udostępnić możliwość otwierania i zamykania bramy na telefonie żony. Mimo wielu prób nie udało mi się tego zrobić. Czy jest ktoś życzliwy, kto łopatologicznie (punkt po punkcie) napisał mi, co muszę wykonać w aplikacji, żeby to udostępnienie było skuteczne. Na swoim koncie w Moja supla dodałem smartfon żony (gdzieś zniknął mój), w lokalizacjach dodałem dodatkową lokalizację "telefon żony", a w identyfikatory dostępu dodałem nowy identyfikator dostępu nr 3. Teoretycznie zrobiłem wszystko, co powinno być zrobione, ale efektu udostępnienia nie ma. Nie wiem, co robię źle. Może ktoś pomoże.
Mam jeszcze następne pytanie:
Na moim koncie Supla wyświetla się komunikat: "Rejestracja urządzeń AKTYWNA wygaśnie 19.05.2025 godz. 11:38, kliknij aby wyłączyć" Nie wiem, czego dotyczy ten komunikat i czy można go wyłączyć.
I ostatnia kwestia:
Po podłączeniu sterownika na aplikacji zostało aktywowane coś, co jest określone mianem typ: przekaźnik. Nazwałem go "brama wjazdowa" i ma ID 5012. Na tej samej stronie mam następne 3 ikony. Jedna typ przekaźnik ID 5013 i dwie typ: czujnik binarny o następnych numerach. Wszystkie 3 ikony są podświetlone na żółto z informacją "brak". Czy coś z tym trzeba zrobić?
Zdaję sobie sprawę, że mam dużo problemów z prawidłowym ustawieniem tego sterownika, ale może jakaś życzliwa duszyczka pomoże mi je rozwiązać.
Pozdrawiam
Lotrab