ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW mSBW-02/ANT
-
PuteR
Również zgłaszam chęć do testów. Mam pierwszą wersję SBW - 01, było by z czym porównać 
-
KaCu
Generalnie myślałem by zrobic 5 loginów i je udostępnić pod kazdym.z loginów przypisane działanie np 1 loginów tylko brama 2 login brama + brama1 3 login brama + brama 2 i takie cos rozdać. Tak by wlasnie uniknąć 50 użytkowników lub cos w podobie. Tak by kazdy mógł korzystać z aplikacji supla w aucie a nie dzwoniąc. Zamówiłem póki co 1 uzadzenie zobaczymy jak wyjdzie w praniu chociaz sterowanie brama główna.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
W SUPLI jest tylko jeden login i hasło administratora danych urządzeń.KaCu wrote: Fri May 22, 2026 1:18 pm Generalnie myślałem by zrobic 5 loginów i je udostępnić pod kazdym.z loginów przypisane działanie np 1 loginów tylko brama 2 login brama + brama1 3 login brama + brama 2 i takie cos rozdać. Tak by wlasnie uniknąć 50 użytkowników lub cos w podobie. Tak by kazdy mógł korzystać z aplikacji supla w aucie a nie dzwoniąc. Zamówiłem póki co 1 uzadzenie zobaczymy jak wyjdzie w praniu chociaz sterowanie brama główna.
Konfigurację konta na telefonie robi się podając tylko adres mail administratora. Resztę każdorazowo przypisujesz i konfigurujesz w Cloud.
Teoretycznie możesz dodać sobie 5 kont i do każdego jedna brama, ale wtedy każdy w apce będzie miał kilka kont do przełączania i każdy będzie mógł z tym kontem zrobić wszystko (usunąć urządzenie, udostępnić osobom postronnym itd)
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Moim pierwszym modułem w Supli był SBW-01. Niestety od początku miałem problem z zasięgiem. Ostatecznie dociągnąłem skrętkę z domu więc moduł "wylądował" w piwnicy i problem częstego rozłączania znikł (aczkolwiek wcześniejsze wersje oprogramowania też miały na to wpływ). Mam przy centrali FAAC oprócz radiolinii producenta również dodatkowo radiolinie F&F oraz radio systemu Homelink. SBW-02 ANT byłby w tym miejscu do porównania z SBW-01 który tam się nie sprawdził a dodatkowo ze względu na aż 4 wejścia dodatkowo podłączyłbym skrzynkę na listy (taki All-in-One) Zgłaszam się oczywiście do testu.
-
veeroos
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
No to i ja bym chętnie potestował nowy sterowniczek 
Zamel Mew-01, Zamel PEW-01, Zamel SBW-01, Zamel THW-01, Zamel SRW-01, Zamel mSLW-02, Auraton BOX + Indor Sensor, Airly Gate By Veeroos, Zigbee to Supla Gateway + sensors, Zamel SGW-01 and more
https://github.com/v33r005
https://github.com/v33r005
-
prenrzyk
- Been thanked: 1 time
Mała aktualizacja:
mSBW-02 i jego zasięg z anteną pewnie będzie xx % ?
Odległość w lini prostej 15m, 2 ściany nośne do routera.
mSBW-02 i jego zasięg z anteną pewnie będzie xx % ?
Odległość w lini prostej 15m, 2 ściany nośne do routera.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
woytas1
Kiedy jakieś losowanie, bo nie wiem czy zamawiać SBW? 
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
To trzymam za słowoMirosław F. wrote: Tue May 26, 2026 7:41 pm Nie ma żadnego losowania. Jak tylko będę miał urządzenia to wyślemy.![]()
https://pietras-81.aqi.eco/