Ergo Cam problem z ładowaniem OCR w aplikacji
-
myxhir
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Czy to może kolejna jakaś awaria serwera OCR czy u mnie tylko problem ze jak chce wejść w zakładkę ocr na telefonie to mieli i mieli i nic się nie dzieje ? Wskazania też brak na głównym kanale
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by myxhir on Sun May 31, 2026 8:53 am, edited 1 time in total.
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec
-
myxhir
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Chyba masz rację na IOS mam 26.04 a na andku 26.05 i na IOS działa a na android nie @mipolansk czy nie było nic zmieniane może w kodzie ?RomanG wrote: Sun May 31, 2026 5:10 pm Sprawdziłem teraz wersję aplikacji - mam najnowszą i (nieśmiało) podejrzewam, że ten problem jest związany z aktualizacją.
Może ktoś jeszcze nie zaktualizował apki i zweryfikuje mnie.![]()
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec
Michał już wie i obiecał na to zerknąć.myxhir wrote: Sun May 31, 2026 6:36 pmChyba masz rację na IOS mam 26.04 a na andku 26.05 i na IOS działa a na android nie @mipolansk czy nie było nic zmieniane może w kodzie ?RomanG wrote: Sun May 31, 2026 5:10 pm Sprawdziłem teraz wersję aplikacji - mam najnowszą i (nieśmiało) podejrzewam, że ten problem jest związany z aktualizacją.
Na 100% wina wersji. Na 26.03 działa normalnie. Jeśli Michał wie, to czekamy cierpliwie na poprawkę...RomanG wrote: Sun May 31, 2026 6:45 pmMichał już wie i obiecał na to zerknąć.myxhir wrote: Sun May 31, 2026 6:36 pmChyba masz rację na IOS mam 26.04 a na andku 26.05 i na IOS działa a na android nie @mipolansk czy nie było nic zmieniane może w kodzie ?RomanG wrote: Sun May 31, 2026 5:10 pm Sprawdziłem teraz wersję aplikacji - mam najnowszą i (nieśmiało) podejrzewam, że ten problem jest związany z aktualizacją.
viewtopic.php?p=237175#p237175
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
DamD
- Has thanked: 2 times
Pytanko, zakupiłem przedmiotowe urzadzenie, instalacja sie wysypała - jak je cofnąć do ustawien fabrycznych? Po dodaniu do supla cloud i restarcie urzadzenie caly czas offline. Od routera jakies 4m. Usunalem urzadzenie i chcialem je dodac ponownie. Na chwilę obecna lampka na 3 sek sie swieci na czerwono i gosnie na 3 sek i tak na zmiane. Przy probie dodania urzadzenia ponownie nie znajduje sieci urzadzenia.
Obecnie na stanie SGW-01 x 2, mSBW-02, SBW-02, mROW-02, ROW-01, Auraton Box Supla, DWS, Outdoor Sensor, Bramka Zigbee <=> SUPLA, GG.