Byłoby miło jak byś znalazł i udostępniłshimano73 wrote: Thu Jun 19, 2025 7:50 am Witajcie , czujniki do tego modułu to DS lub DHT, wiem bo podłączyłem i działa . Mam do niego zrobiony soft do wersji z wyświetlaczem . Jak znajdę chwilę to udostępnię go .
Soft z GG do Sonoff THR316
-
Mic81
-
Michal81
Witajcie.
Odgrzeję trochę temat.
Czy macie wiedzę czy istnieje soft do THR316D+ds18b20 tak by działał wyświetlacz ? Tzn wiem że istnieje , ale nie jest ogólnodostępny....
Widziałem że na portalu aukcyjnym jest taka wersja - więc ktoś pewnie sobie zrobił.Wyświetlacz pokazuje " aktualną temperaturę mierzoną przez czujnik. W trybie termostatu druga linia pokazuje temperaturę zadaną oraz oznaczenie H dla grzania lub C dla chłodzenia"
Czy ktoś coś ?
Jest szansa że jakaś robra dusza pomoże ?
Odgrzeję trochę temat.
Czy macie wiedzę czy istnieje soft do THR316D+ds18b20 tak by działał wyświetlacz ? Tzn wiem że istnieje , ale nie jest ogólnodostępny....
Widziałem że na portalu aukcyjnym jest taka wersja - więc ktoś pewnie sobie zrobił.Wyświetlacz pokazuje " aktualną temperaturę mierzoną przez czujnik. W trybie termostatu druga linia pokazuje temperaturę zadaną oraz oznaczenie H dla grzania lub C dla chłodzenia"
Czy ktoś coś ?
-
zlomar
- Has thanked: 1 time
Hej, czy możesz udostępnić soft do wersji z wyświetlaczem?shimano73 wrote: Thu Jun 19, 2025 7:50 am Witajcie , czujniki do tego modułu to DS lub DHT, wiem bo podłączyłem i działa . Mam do niego zrobiony soft do wersji z wyświetlaczem . Jak znajdę chwilę to udostępnię go .
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
Jeestem na etapie oddzyskiwania softu z uszkodzonego laptopa , jak sie powiedzie to bedzie na moim github
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
zlomar
- Has thanked: 1 time
Może Tobie udało się znaleźć lub wygenerować soft do thr316D z obsługą wyświetlacza i możesz poratować ?Michal81 wrote: Fri Jun 05, 2026 4:11 pm Witajcie.
Odgrzeję trochę temat.
Czy ktoś coś ?