fracz wrote: Tue May 19, 2026 7:50 am
edm wrote: Sun May 17, 2026 9:37 pm
Pozostał problem wykonania integracji opisywany tutaj
viewtopic.php?p=236268#p236268
@fracz z uwagi na moje dane osobiste wysłałem Ci w wiadomości prywatnej link do wideo gdzie widać problem z wykonaniem integracji.
Jest to świeża instalacja od nowa i po tym próba zrobienia integracji.
Dzięki za zgłoszenie i szczegóły na priv. To błąd po aktualizacji. Poprawiony w najbliższej wersji
https://github.com/SUPLA/supla-cloud/co ... 8a7bfde65f
Dziwna sytuacja. Wcześniej jak pisałem na testowym mini pc x86/64 zainstalowałem od nowa poprawioną SUPLA Cloud 26.05.01 i integracja z suplascripts (moja instancja), przebiegła poprawnie.
Teraz chciałem powtórzyć to (integracje z suplascripts) na produkcyjnym mini pc x86/64 (można powiedzieć identyczny jak testowy). Na początku wszystko przebiega dobrze. Pojawia się okno "Przyznaj dostęp" itd. Lecz na koniec powstaje błąd, którego nigdy wcześniej nie widziałem. Jestem niemal pewien, że robię dobrze.
Screen z błędu poniżej. Więcej informacji na priv, gdyż zawierają moje dane.
Mam nadal testowy mini pc x86/64 (tu działa), także jak co można podejrzeć. Jeśli na produkcyjnym mam zebrać jakieś logi daj znać.
Edycja.
Problem rozwiązany. Przyczyna po mojej stronie, przepraszam za zamieszanie

.
Podczas zmiany konfiguracji na docelowym / produkcyjnym mini pc x86/64 zapomniałem dokonać zmian w /etc/hosts
Code: Select all
172.16.0.2 moj_adres_supla.com
172.16.0.2 moj_adres_suplascripts.com
0.0.0.0 autodiscover.supla.org # to opcjonalnie
Natomiast nadal nie działa Integracja / Źródła danych opisywana tutaj
viewtopic.php?p=237346#p237346
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.