[Android] Wersja v26.06
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Potwierdzam. U mnie ten sam problem.
Po przełączenie na drugie konto i powrocie na pierwsze ikony się zaczytały.
Edit:
Po "zabiciu" aplikacji i jej uruchomieniu brak ustawionych ikon.
Ps.
A czy numer wersji aplikacji 26.06 jest prawidłowy dla wersji wydanej w drugiej połowie lipca?
Po przełączenie na drugie konto i powrocie na pierwsze ikony się zaczytały.
Edit:
Po "zabiciu" aplikacji i jej uruchomieniu brak ustawionych ikon.
Ps.
A czy numer wersji aplikacji 26.06 jest prawidłowy dla wersji wydanej w drugiej połowie lipca?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Niestety Google nas trochę przetrzymał z publikacją i stąd takie opóźnienie.Robert Błaszczak wrote: Fri Jul 17, 2026 3:31 am Ps.
Dzięki za zgłoszenie problemu z ikonami. Sprawdzę dzisiaj co tam się mogło zepsuć.
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Tak testowo jak ktoś może sprawdzić, czy po zmianie profilu własne ikony się pojawią?
Edit: Widzę, że Robert już o tym pisał, to wrzucimy dzisiaj poprawkę, ale nie wiem ile Google będzie ją sprawdzać.
Edit: Widzę, że Robert już o tym pisał, to wrzucimy dzisiaj poprawkę, ale nie wiem ile Google będzie ją sprawdzać.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Tak, jak zmienię profil to ikony się pojawiają. Ale jak "zabiję" aplikację i uruchomię ponownie, to ponownie nie ma własnych wybranych ikon.mipolansk wrote: Fri Jul 17, 2026 8:34 am Tak testowo jak ktoś może sprawdzić, czy po zmianie profilu własne ikony się pojawią?
Informacyjnie to u mnie problem na Galaxy S24.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak
-
kiler88
- Been thanked: 1 time
Takie samo zachowanie na Motoroli Edge 20Robert Błaszczak wrote: Fri Jul 17, 2026 8:57 amTak, jak zmienię profil to ikony się pojawiają. Ale jak "zabiję" aplikację i uruchomię ponownie, to ponownie nie ma własnych wybranych ikon.mipolansk wrote: Fri Jul 17, 2026 8:34 am Tak testowo jak ktoś może sprawdzić, czy po zmianie profilu własne ikony się pojawią?
Informacyjnie to u mnie problem na Galaxy S24.
Nie, dziś aktualizowalem.Robert Błaszczak wrote: Fri Jul 17, 2026 8:32 amDostałeś aktualizację aplikacji w dniu wczorajszym?