Tak, mamy coś takiego w planach. Także przyjdzie czas że i "ulubione" się pojawią.lukasz06 wrote: Wed Aug 05, 2026 8:07 pm Pytanie - propozycja, czy byłaby opcja, aby można było ukryć część lokalizacji?
Może inaczej. Coś na zasadzie dodania lokalizacji do ulubionych i wyświetlanie tylko tych ulubionych.
[Android] Wersja 26.08
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Tak jak już Michał napisał, mają chłopaki w planach, ale póki co możesz utworzyć nowy identyfikator i przypisać mu lokalizacje, które chciałbyś mieć w ulubionychlukasz06 wrote: Wed Aug 05, 2026 8:07 pm Dzięki za poprawki, na tablecie jest git
Pytanie - propozycja, czy byłaby opcja, aby można było ukryć część lokalizacji?
Może inaczej. Coś na zasadzie dodania lokalizacji do ulubionych i wyświetlanie tylko tych ulubionych.
Potem dodajesz sobie nowe konto w apce, przypisujesz mu w Cloud utworzone ID
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
myxhir
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Animacja powrotu z opcji tak ma być minimalizacja okna i zniknięcie czy chowanie w lewo raczej tak jak w ustawieniach konta czy historii powiadomien?
Tyczy się to
Kolejność lokalizacji
AA - btw u mnie wszystko zostalo
NFC
https://drive.google.com/file/d/1eeKPeU ... p=drivesdk
Tyczy się to
Kolejność lokalizacji
NFC
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Jaka wersja androida?myxhir wrote: Mon Aug 10, 2026 6:28 am Animacja powrotu z opcji tak ma być minimalizacja okna i zniknięcie czy chowanie w lewo raczej tak jak w ustawieniach konta czy historii powiadomien?
Tyczy się to
Kolejność lokalizacji
NFC
U mnie nie ma tego efektu, ale mam starego Android 13.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
mipolansk
Miałem przez chwilę takie animacje na emulatorze Androida, bo tam mam właśnie Android 16, ale teraz sprawdziłem i już ich nie ma. Sprawdzę jeszcze z innymi wersjami.myxhir wrote: Mon Aug 10, 2026 6:28 am Animacja powrotu z opcji tak ma być minimalizacja okna i zniknięcie czy chowanie w lewo raczej tak jak w ustawieniach konta czy historii powiadomien?
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Te animacje są tylko, jak się cofasz strzałką na dolnej, androidowej belce. Jeśli cofasz się strzałką na górnej belce aplikacji, to jest ok.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
mipolansk
A faktycznie. Znaczy na moim telefonie z Android 17 jest normalna animacja powrotu, ale na emulatorze (Android 16) już jest ta różnica. Poszukam jak to rozwiązać. Dzięki za dodatkowe wskazówkiRobert Błaszczak wrote: Mon Aug 10, 2026 8:11 am Te animacje są tylko, jak się cofasz strzałką na dolnej, androidowej belce. Jeśli cofasz się strzałką na górnej belce aplikacji, to jest ok.