strerowanie lamelami żaluzji poprzez harmonogram

Sterownik rolet
[email protected]
Been thanked: 1 time

Dzień dobry mam pytanie jak ustawić harmonogram, żeby żaluzje oprócz tego że się zamkną zmieniły jeszcze kąt lamelek, posiadam sterowniki srw01, będę wdzięczny za pomoc.
klew
Has thanked: 136 times
Been thanked: 137 times

[email protected] wrote: Fri Aug 28, 2026 7:39 am Dzień dobry mam pytanie jak ustawić harmonogram, żeby żaluzje oprócz tego że się zamkną zmieniły jeszcze kąt lamelek, posiadam sterowniki srw01, będę wdzięczny za pomoc.
W akcjach "odsłoń/zasłoń częściowo" można ustawić zarówno % otwarcia/zamknięcia jak i nachylenia lamelek:
image.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
[email protected]

Dziękuję za szybką odpowiedź, ale u mnie nie ma takiej opcji
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
klew
Has thanked: 136 times
Been thanked: 137 times

[email protected] wrote: Fri Aug 28, 2026 11:48 am Dziękuję za szybką odpowiedź, ale u mnie nie ma takiej opcji
No to pewnie masz ustawioną funkcję "roleta" a nie "żaluzja fasadowa". Jeśli nie masz takiej funkcji dostępnej, to zaktualizuj firmware na SRW
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
[email protected]

Dokładnie mam ustawione rolta a nie zaluzja , a jak zrobic ta aktualizacji :?:
[email protected]

Dziękuję bardzo za pomoc udalo mi sie dokonać aktualizacji i pojawiły sie opcje zaluzji. Miłego weekendu

Return to “ZAMEL SRW-01”