Witam serdecznie , mam problem z połączeniem z siecą domową wifi o tyle jest to dziwne że mam jednego sonoff-a na Supli założonego do bramy wjazdowej i działa nie ma żadnych problemów natomiast analogicznego chciałem założyć do drugiej bramy i nie działa o tyle jest to ciekawe że mają to samo oprogramowanie i kupione są od tego samego sprzedawcy tylko w odstępie czasu kilku dni. Nabyłem programator oczytałem się aż oczy bolą nawet kupiłem kolejnego sonoffa do sterowania światłem i też w jego przypadku mam problem z połączeniem z siecią. Soft wgrywałem kilka razy i nic status po wejściu w tryb serwisowy inormuje że próbuje się łaczyćz siecią po wyjściu z trybu dioda najpierw mruga wolno i po chwili szybko i tak naprzemiennie. Proszę o pomoc i informacje jakie mam podać, żeby zdiagnozować problem
ps
Ruter restartowałem
Soft wgrywałem
Udostępniłem sieć z telefonu komórkowego też jest problem
problem połączenia z siecią domową
-
kamaz8
opisz dokładniej co wgrywasz i z jakimi ustawieniami ( najlepiej wrzuć zdjęcie ), co po wgraniu ustawiasz i gdzie
-
Espablo
Przeczytaj FAQ viewtopic.php?f=23&t=2108 i uzupełnij informacje
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
Margaw
Problem rozwiązany, błąd początkującego wstyd się przyznać ale nie włączyłem w panelu obsługi na stronie svr7.supla.org rejestracji urządzeń , wszystko działa i łączy się od strzała. Pozdrawiam