Logowanie z aplikacji z telefonu nie dodanego.
-
dawkor
Mam pytanie. Dzis kupilem nowy telefon. I za pomoca programu przenioslem aplikacje ze starego do nowego. Ku mojemy zdziwieniu aplikacja sie polaczyla bez problemu na nowym telefonie bez rejestracji go w systemie. I rejestracja nowych telefonow oczywiscie wylaczona. Powinno to tak byc?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
dawkor
A aplikacja odpalona na telefonie huwaei ktorej nie ma w systemie a polaczylo sir i dziala.
-
dawkor
No wlasnie z nowym telefonem byla aplikacja do przeniesi3nia wszystkiego. Ale wlasnie ta tunka rozpoznawania tez powinna dzialac tak mi sie zdaje. Bo terqz kazda osoba co bycmi skopiowala ta aplikacje mogla by sterowac. Bo halsa i loginy tez przeniosla. A system nie rozpoznal ze to nowe urzadzenie.
-
dawkor
Wiec jesli aplika ja przeniosla id to na serwerze powinno mi pokazywac ze sie logowal poprzedni telefon lub ze jest aktywny. A tak nic nie ma. Poprzedni byl uzyty o21 a nowy sie loguje a system nic nie widzi.pzygmunt wrote: Wed Aug 22, 2018 9:27 pm W ustawieniach aplikacji jest jej ID. Jak przenosisz wszystko to również ID. Zasada jest prosta. Jak dasz komuś dostęp fizycznie do telefonu to... może wszystko.
-
dawkor
No wlasnie nowego nie widzi jako starego. Bo ostatnia wodocznosc jezt z przed paru godzin. A uzywalem nawet tetaz
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by dawkor on Wed Aug 22, 2018 10:07 pm, edited 1 time in total.