Witam.
Stałem się posiadaczem Sonoff 4ch z Itead. Wgrałem firmware ze strony Supla, wszystko pięknie działa, ale brakuje mi opcji chwilowego załączenia przekaźnika np. naciskam przycisk Włącz w aplikacji przekaźnik się załącza a po 1 sekundzie rozłącza. Czy istnieje możliwość wprowadzenia takiej opcji? Potrzebuje takiej opcji do zwierania switcha w pilocie od bramy.
Pozdrawiam.
Piotr
Sonoff 4CH 1-2 sekundowe załączanie przekaźnika?
-
Zybi
Tak istnieje lucky man - ja niestety nie posiadam takiego modułu, więc kompilacja w ciemno.gsmlondon1 wrote: Sun Jul 30, 2017 12:22 pm ...
Czy istnieje możliwość wprowadzenia takiej opcji? Potrzebuje takiej opcji do zwierania switcha w pilocie od bramy.
...
Wypróbuj soft z załącznika, opis w pliku readme.txt
https://github.com/zchmielak/ESP8266/bl ... 0_v2.0.rar
-
gsmlondon1
Zybi wrote: Sun Jul 30, 2017 8:53 pmTak istnieje lucky man - ja niestety nie posiadam takiego modułu, więc kompilacja w ciemno.gsmlondon1 wrote: Sun Jul 30, 2017 12:22 pm ...
Czy istnieje możliwość wprowadzenia takiej opcji? Potrzebuje takiej opcji do zwierania switcha w pilocie od bramy.
...
Wypróbuj soft z załącznika, opis w pliku readme.txt
Thanks man
Pozdrawiam.
-
Lucas
A czy byłaby szansa, kiedyś w wolnej chwili, na kompilację tego firmware z obsługą termometru w wersji 2x socket i 2x gate (do sterowania bramą i furtką jednocześnie)?
-
Zybi
Soft w konfiguracji 2x socket 2x gate dostępny już jest na github-ie:Lucas wrote: Wed Aug 02, 2017 12:29 pm A czy byłaby szansa, kiedyś w wolnej chwili, na kompilację tego firmware z obsługą termometru w wersji 2x socket i 2x gate (do sterowania bramą i furtką jednocześnie)?
Przetestuj, czy poprawnie działa.
Ze względu, że pojawiły się inne moduły 4Ch załączyłem na github-ie zdjęcie modułu, do którego jest firmware.
-
Lucas
Świetna wiadomość, dziękuję. Przetestuję jak tylko moduł dojdzie - jest w drodze...Zybi wrote: Sat Aug 05, 2017 5:04 pm Soft w konfiguracji 2x socket 2x gate dostępny już jest na github-ie:
Przetestuj, czy poprawnie działa.
Ze względu, że pojawiły się inne moduły 4Ch załączyłem na github-ie zdjęcie modułu, do którego jest firmware.
-
gsmlondon1
Witam.
Gdzie można probrac soft? bo linki nie działają.
Pozdrawiam.
Gdzie można probrac soft? bo linki nie działają.
Pozdrawiam.
-
Espablo
Zobacz tutaj viewtopic.php?f=6&t=3738
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
gsmlondon1
Witam.
Mam taki problem, zachciało mi sie zmiany softu na inna konfigurację i teraz nie widzi dwoch kanałów 3 i 4 , zrobilem czyszczenie flesha i wgralem od nowa soft ale nie pomogło
Mam taki problem, zachciało mi sie zmiany softu na inna konfigurację i teraz nie widzi dwoch kanałów 3 i 4 , zrobilem czyszczenie flesha i wgralem od nowa soft ale nie pomogło
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.