Sterowanie klawiszami - niepoprawne działanie?
-
bulek68
A tego Panie nie wiem jaki jest. Nie sprawdzałem, w trakcie instalowania skończyłem na etapie parowania urządzenia.
Zweryfikuje po południu i dam znać.
-
bulek68
Klawisze mono wybrane. Co ciekawe zmieniłem w module logikę klawiszy potem wróciłem do tego co było i coś się zmieniło.
Teraz przekaźniki nie trzymają tak długo jak przedtem ale nadal nie wg "teorii" o której pisałeś wcześniej.
Odpowiednio pełny cykl w dół trzyma przekaźnik przez 46 sek a w górę 40.
Zgłupiałem całkiem ale to już nie tyle co poprzednio. W sumie to mnie to nie przeszkadza byle tego typu zachowanie w jakikolwiek sposób nie wpłynęło na żywotność silników.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
bulek68
Ufam że właśnie tak jest.pzygmunt wrote: Sat Sep 22, 2018 8:11 pm Nie ma to znaczenia. Krańcówka całkowicie odcina zasilanie od silnika.
Tak czy inaczej dzięki za zainteresowanie tematem.
Ps. Kolega Ernest z Zamela chyba rzadko tu zagląda bo nie mogę się doczekać od kilku dni na odpowiedź na PW.
Jest jakaś inna forma kontaktu z nim?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Zadzwoń do Zamel-abulek68 wrote: Sun Sep 23, 2018 10:03 amUfam że właśnie tak jest.pzygmunt wrote: Sat Sep 22, 2018 8:11 pm Nie ma to znaczenia. Krańcówka całkowicie odcina zasilanie od silnika.
Tak czy inaczej dzięki za zainteresowanie tematem.
Ps. Kolega Ernest z Zamela chyba rzadko tu zagląda bo nie mogę się doczekać od kilku dni na odpowiedź na PW.
Jest jakaś inna forma kontaktu z nim?
SUPLA.... Nareszcie w domu.