Tak, próbowałem kilka razy - efekt taki sam
SUPLA Scripts
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Odapliłem to u siebie na czystym systemie i przeszło bez problemu. Zatrzymaj wszystko co działa pod dockerem, usuń zcachowane obrazy i spróbuj jeszcze raz
Code: Select all
docker system prune -f-
THEND
OK jak będę w domu to sprawdzę. Może problemem jest Supla cloud, która również chodzi na tym samy RPi Zero? Może działać pod dockerem Supla cloud i Supla Scripts na jednym RPi?
-
THEND
Wykonując powyższą komendę nie usunę danych dockera Supla cloud?fracz wrote: Thu Oct 18, 2018 9:29 am Odapliłem to u siebie na czystym systemie i przeszło bez problemu. Zatrzymaj wszystko co działa pod dockerem, usuń zcachowane obrazy i spróbuj jeszcze raz
docker system prune -f
-
THEND
Dalej nie działa, ten sam błąd. Wykonałem wszystkie Twoje zalecenia i Supla scripts nie uruchamia się, claud wstaje bez problemów. Może coś nie tak w pliku konfiguracyjnym .env?
Jestem pod wrażeniem całego projektu Supla, a Supla scripts to wisienka na torcie
Przygotowałem jeszcze raz czysty system (pracuję na wersji z załącznika) i nadal ten sam błąd
Instalacja z konta root-a też nie pomaga.
Jestem pod wrażeniem całego projektu Supla, a Supla scripts to wisienka na torcie
Przygotowałem jeszcze raz czysty system (pracuję na wersji z załącznika) i nadal ten sam błąd
Instalacja z konta root-a też nie pomaga.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by THEND on Fri Oct 19, 2018 6:26 am, edited 1 time in total.
-
THEND
Wersje dockera (załącznik).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Nie wiem co może być nie tak. Spróbowałem na moim PI Zero i idzie sobie...
Co mówi u Ciebie
Co mówi u Ciebie
uname -aYou do not have the required permissions to view the files attached to this post.