Finansowanie projektu Supla

Damian

Proponuję przemyśleć jeszcze ponownie sprawę reklamy - tutaj i w panelu. To nie jest jakiś duży problem ani zainstalować ani dla userów/korzystających a może przynieść sporo dodatkowych funduszy do projektu. Każdy komu zależy na projekcie pewnie parę razy w miesiącu (oby nie sztucznie i nie za często aby nie ryzykować kontem reklamowym) kliknie w reklamę i wspomoże projekt.. naprawdę przemyślcie to bo to także dla nas bezpieczeństwo, że nagle wszystko nie zniknie... a dodatkowo pewnie wiele rzeczy by można było zrobić szybciej, może trochę popromować to rozwiązanie itp.

Tak czy siak dobra robota choć jestem nowy ale podoba mi się podejście i to wszystko tutaj :)
pzygmunt
Been thanked: 60 times

Damian wrote: Tue Oct 23, 2018 5:42 pm Proponuję przemyśleć jeszcze ponownie sprawę reklamy - tutaj i w panelu. To nie jest jakiś duży problem ani zainstalować ani dla userów/korzystających a może przynieść sporo dodatkowych funduszy do projektu. Każdy komu zależy na projekcie pewnie parę razy w miesiącu (oby nie sztucznie i nie za często aby nie ryzykować kontem reklamowym) kliknie w reklamę i wspomoże projekt.. naprawdę przemyślcie to bo to także dla nas bezpieczeństwo, że nagle wszystko nie zniknie... a dodatkowo pewnie wiele rzeczy by można było zrobić szybciej, może trochę popromować to rozwiązanie itp.

Tak czy siak dobra robota choć jestem nowy ale podoba mi się podejście i to wszystko tutaj :)
Model finansowania nie przewiduje źródła w postaci reklamy.... ale jak lubisz reklamy to fajnie jak będziesz reklamował projekt gdzie tylko możesz ;)
SUPLA.... Nareszcie w domu.
klew
Has thanked: 139 times
Been thanked: 137 times

Zauważyłem, że dużo osób pyta o to kiedy będzie wsparcie dla funkcjonalności "X", albo kiedy będzie nowa wersja na urządzenie "Y".
Może wpłacanie celowych darowizn by pomogło zarówno w zachęceniu ludzi do wpłacania, jak i w rozwoju oprogramowania? Takie głosowanie złotówkami.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
jack78

Wydaje mi się że przycisk wspomóż powinien być przeniesiony na gorę strony supla, jak również powinien być widoczny tutaj na forum.
Sam przed chwilą sporo się go naszukałem najpierw na forum, niestety nigdzie nie znalazłem, a potem na głównej stronie supla, ale tam niestety trzeba najpierw przebić się przez wszystkie informacje i wydarzenia aby trafić na przycisk darowizny.

Return to “Ogólna dyskusja”