Sonoff 4CH Pro
-
Gucio2607.
Gdzie podłączyć klawisze dzwonkowe?
Btw.mi żadna dioda przy wejściu w tryb flashowania nie świeciła. Płytka v1.1
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zainstalowane:
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
-
koziolek90
(Zdjęcie) Do tych złącz możesz dolutować przyciski dzwonkowe. Sygnał wejściowy dzwonka wlutuj do górnego rzędu (tego bliżej krawędzi i z grubszą ścieżką) natomiast powrotny do dolnego rzędu.
Jak widać po ścieżkach, wszystkie górne piny (bliżej krawędzi) są zwarte więc w praktyce zamiast lutować 4 kabelki sygnałowe, wystarczy że wyprowadzisz sygnał tylko z jednego pinu (przykładowo ze zdjęcia: skrajny prawy górny)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
dodo100
Wiam mam pytanie zamierzam przeprogramować mojego sonoffa 4ch pro , na suplę mam do niego pilota RF czy po przeprogramowaniu bedzie działał ???
-
Janusz Kom
Witam,
Czy ktoś z Was wie gdzie się podział soft do modułu 4ch ?
proszę na priva ?
Czy ktoś z Was wie gdzie się podział soft do modułu 4ch ?
proszę na priva ?
-
Espablo
Znajdziesz go w Multiboard
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
GOLDEN
Witam.
Udało mi się wczoraj wgrać soft Multiboard do 4CH Pro i jak na razie wszystko działa jak na należy w tym pilot.
Dzięki Espablo za kawał dobrej roboty.
Pozdrawiam
GOLDEN!!!
Udało mi się wczoraj wgrać soft Multiboard do 4CH Pro i jak na razie wszystko działa jak na należy w tym pilot.
Dzięki Espablo za kawał dobrej roboty.
Pozdrawiam
GOLDEN!!!
-
dodo100
witam który dokładnie soft trzeba wgrać do sonoffa 4ch pro prosił bym o dokładnego linka tak żeby pilot działał , i czy jest możliwość zgrania oryginalnego softu w razie czego z góry dziękuję
-
dawkor
Z tego co pamiętam to pilot działa niezależnie od oprogramowania.