Sonoff Touch

Zybi
Posty: 1467
Rejestracja: ndz cze 26, 2016 4:24 pm

pt lis 09, 2018 5:52 pm

Darekd pisze:
pt lis 09, 2018 5:37 pm
Wiem o tym , ale to właśnie dlatego potrzebuję do testów inny oryginalny wsad, z góry dzięki
Może i wiesz, ale nie zrozumiałeś.
Oryginalny wsad jest tylko w konkretnym urządzeniu do czasu gdy go nie skasujesz.
Możesz zgrać sobie soft z modułu, ale zgrany z jednego nie będzie pracował w drugim module, a jedynie tylko w tym, z którego został zgrany.
Darekd
Posty: 6
Rejestracja: pt lis 09, 2018 9:06 am

pt lis 09, 2018 6:02 pm

Zrozumiałem i rozumiem bardzo dobrze, jak na razie zgrałem z jednego i wgrałem do drugiego i chodzi bez problemu, więc wiem o czym mówię i o co proszę 😊
Zybi
Posty: 1467
Rejestracja: ndz cze 26, 2016 4:24 pm

pt lis 09, 2018 6:04 pm

Darekd pisze:
pt lis 09, 2018 6:02 pm
... zgrałem z jednego i wgrałem do drugiego i chodzi bez problemu ...
A to coś nowego!
Darekd
Posty: 6
Rejestracja: pt lis 09, 2018 9:06 am

pt lis 09, 2018 6:50 pm

Jak nie wierzysz kolego Zybi mogę zrobić film😉
Zybi
Posty: 1467
Rejestracja: ndz cze 26, 2016 4:24 pm

pt lis 09, 2018 7:13 pm

Darekd pisze:
pt lis 09, 2018 6:50 pm
Jak nie wierzysz kolego Zybi mogę zrobić film😉
Nie mam powodów Ci nie wierzyć.
Darekd
Posty: 6
Rejestracja: pt lis 09, 2018 9:06 am

sob lis 10, 2018 10:56 am

To jak, podrzuci ktoś jakieś pliki na testy ?,
czy żaden z kolegów nie ma sonoffa😁.
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2225
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

sob lis 10, 2018 11:32 am

Raczej nikt nie gromadzi chińskich softów...
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
dodo100
Posty: 15
Rejestracja: sob wrz 22, 2018 8:38 am

wt lis 13, 2018 4:30 pm

Witam mam takiego sonoffa jak na zdjęciu powie mi ktoś gdzie jest GPIO 0 bo przeszukałem wszystko i takiej płytki nieznalazłem
i czy jak wgram multiboad Supla for ESP8266 Firmware v2.7.2 bedzie działało

Obrazek
vajera
Posty: 179
Rejestracja: śr paź 31, 2018 7:58 am

wt lis 13, 2018 4:51 pm

Ten model przestawia się w tryb wgrywania firmware w następujący sposób:
wciskasz przycisk główny, trzymając go naciskasz i puszczasz reset i na samym końcu puszczasz przycisk
miko1282
Posty: 438
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:15 pm
Lokalizacja: Brodnica

wt lis 13, 2018 4:51 pm

daj mniej rozmazane zdjęcie ( chodzi o esp(aby było dobrze widoczne)) to ci narysuje
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”