Podział lokalizacji na dwa urządzenia
-
Mati23414
Witam. Mam na swojej supli urządzenia i czujniki temperatury podzielone na 3 lokalizacje (Pokój/Podwórko/Kotłownia). Na swoim smartfonie mam odczyt z wszystkiego a na tablecie chciał bym mieć dostęp tylko do lokalizacji podwórko oraz kotłownia abym mógł go powiesić na scianie i miec dowolny odczyt z czujników temperatury w kotłowni oraz na zewnątrz i sterowania bramy i oświetlenia ale tak żeby nie mieć dostepu do urzadzeń w pokoju. Jest taka opcja w supla cloud? Bo bawie sie tymi lokalizacjami ale jak bym nie ustawił to wyświetlają się wszystkie lub jak jedna usune to znika na obu urządzeniach mimo ze oba maja ustawione dwa rożne identyfikatory z przypisanymi rożnymi lokalizacjami.
-
Mati23414
Własnie tak robie tylko w momencie zalogowania sie supli z tabletu do clouda to przeskakuje na identyfikator w ktorym sa wszystkie lokalizacje. Mimo zapisywania i ustwiania tego kilku krotnie.
-
Mati23414
Email. Natomiast na drugim urządzeniu miałem wpisany identyfikator. Teraz juz wiem co robiłem zle. Wielkie dzieki. Teraz wszytko działa tak jak powinno.