Nie wiem co wcześniej żle robiłem.
Plik podmieniłem jeszcze raz wpisałem 10 i poszło jak trzeba.
Temperatura 21.25°C
Teraz poobserwuję odświeżanie.
8 x DS na ESP
-
slawek
Ale jak nie wyłączyłem Serial.begin to nie czytał mi temperatur...
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
-
NetAs
Jakby dorzucić jeszcze relay i button to byłoby super, wtedy bym podłączył w kotłowni 6xDS, relay na pompę obiegową i button jakby ktoś chciał pompę ręcznie włączyć. Może ktoś dopisał sobie taki kawałek kodu i by się podzielił ?
-
wojtas567
Dodam 
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
wojtas567
Na WWW czekam z utęsknieniem bo tego mi brakuje trochę, zwłaszcza do softu który ma być udostępniony
a THINGSPEAK to u mnie już działał dawno do domoticza jest łatwiej i można go wykorzystać do częstszych kontroli termostatów niż u Fracza
.
Teraz testuję powiadomienia Pushover.
a THINGSPEAK to u mnie już działał dawno do domoticza jest łatwiej i można go wykorzystać do częstszych kontroli termostatów niż u Fracza
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
cino111
Wojtas widzę ciekawe rzeczy.wojtas567 wrote: Fri Nov 30, 2018 3:56 pm Na WWW czekam z utęsknieniem bo tego mi brakuje trochę, zwłaszcza do softu który ma być udostępniony
a THINGSPEAK to u mnie już działał dawno do domoticza jest łatwiej i można go wykorzystać do częstszych kontroli termostatów niż u Fracza.
Liczę na jakiś tutorial
-
wojtas567
Jeszcze nie działa to tak jakbym chciał ale jak uda mi się to ogarnąć to udostępnię.
tak to wygląda.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
wojtas567
Zobacz czy działa u Ciebie.NetAs wrote: Fri Nov 30, 2018 12:06 pm Jakby dorzucić jeszcze relay i button to byłoby super, wtedy bym podłączył w kotłowni 6xDS, relay na pompę obiegową i button jakby ktoś chciał pompę ręcznie włączyć. Może ktoś dopisał sobie taki kawałek kodu i by się podzielił ?
Drugi przekaźnik masz gratis
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek