8 x DS na ESP
-
NetAs
dzięki wojtas, zaraz go przerobię pod siebie i zobaczę czy działa. 
-
wojtas567
Wygląda ładnie.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
Duch__
- Been thanked: 6 times
Będzie dostępne dla każdego jak rozwiąże jeden poważny problem...
Moduł działa prawidłowo wysyłając dane do serwera Supla co 10 sekund i co 10 pomiar również do serwera Thingspeak.
Po około 1h pracy co chwilę zrywa połączenie z Supla tak że wyniki pomiarów pojawiają się w telefonie i znikają w odstępach około 3 sekundowych...
Miał ktoś taką przypadłość?
Moduł działa prawidłowo wysyłając dane do serwera Supla co 10 sekund i co 10 pomiar również do serwera Thingspeak.
Po około 1h pracy co chwilę zrywa połączenie z Supla tak że wyniki pomiarów pojawiają się w telefonie i znikają w odstępach około 3 sekundowych...
Miał ktoś taką przypadłość?
-
wojtas567
A bez thing. też tak się dzieje?
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
wojtas567
W pewnym momencie pojawiło mi się coś takiego na którymś sofcie jak testowałem na sonofie ale stwierdziłem, że były złe ustawienia bo potem już działało.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
NetAs
nie wiem czemu ale u mnie też zrywa, wiec wywaliłem WifiManager-a i jest OK, tylko że cały konfig jest w kodzie
Pytanko: jak zrobić aby przycisk monostable który steruje relay-em działał cały czas, bo teraz to ustala się btn[0].ms = 2000 - trochę mało aby załączał tylko na 2 sekundy, oczywiście mogę wpisać jakąś "kosmiczną" liczbę z zakresu INT, ale czy da się zrobić "bez ograniczenia" tzn dopóki nie nacisnę 2 raz przycisku
Pytanko: jak zrobić aby przycisk monostable który steruje relay-em działał cały czas, bo teraz to ustala się btn[0].ms = 2000 - trochę mało aby załączał tylko na 2 sekundy, oczywiście mogę wpisać jakąś "kosmiczną" liczbę z zakresu INT, ale czy da się zrobić "bez ograniczenia" tzn dopóki nie nacisnę 2 raz przycisku