CLOUD v2.3 BETA

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9070
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz gru 23, 2018 6:03 pm

Który serwer ?
Awatar użytkownika
elhenio
Posty: 103
Rejestracja: wt sty 02, 2018 1:30 pm

ndz gru 23, 2018 7:03 pm

Potwierdzam, dzisiaj około 12 u mnie też to zaobserwowałem (rano były)... zniknęły własne ikony. svr10

Jeszcze dwie sprawy, które zauważyłem dzisiaj:
  • Nie mogę dodać nowego urządzenia
  • Supal zawiesza się przy harmonogramie... dokładnie to przeglądarka
Jak otworze nową stronę to idzie... od lat używam Chroma
Ostatnio zmieniony ndz gru 23, 2018 7:14 pm przez elhenio, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
feszter
Posty: 80
Rejestracja: pn lip 30, 2018 7:36 pm
Lokalizacja: Wodzisław Śl.

ndz gru 23, 2018 7:08 pm

srv13
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9070
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz gru 23, 2018 7:38 pm

feszter pisze:
ndz gru 23, 2018 7:08 pm
srv13
Sprawdź teraz
feszter
Posty: 80
Rejestracja: pn lip 30, 2018 7:36 pm
Lokalizacja: Wodzisław Śl.

ndz gru 23, 2018 8:22 pm

Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz gru 23, 2018 8:32 pm przez feszter, łącznie zmieniany 1 raz.
glowa2000
Posty: 5
Rejestracja: ndz gru 23, 2018 10:08 am

ndz gru 23, 2018 8:26 pm

Dziwne objawy mam. Jak się loguję na https://cloud.supla.org to ikony można wczytać lecz w aplikacji nie zmieniają się. Po zalogowaniu się na https://svr12.supla.org jest uszkodzona ikona. :shock:
Tak widać jak post wyżej.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9070
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz gru 23, 2018 8:41 pm

glowa2000 pisze:
ndz gru 23, 2018 8:26 pm
Dziwne objawy mam. Jak się loguję na https://cloud.supla.org to ikony można wczytać lecz w aplikacji nie zmieniają się. Po zalogowaniu się na https://svr12.supla.org jest uszkodzona ikona. :shock:
Tak widać jak post wyżej.
W aplikacji jeszcze nie zobaczysz ikon.
glowa2000
Posty: 5
Rejestracja: ndz gru 23, 2018 10:08 am

ndz gru 23, 2018 8:45 pm

pzygmunt pisze:
ndz gru 23, 2018 8:41 pm
glowa2000 pisze:
ndz gru 23, 2018 8:26 pm
Dziwne objawy mam. Jak się loguję na https://cloud.supla.org to ikony można wczytać lecz w aplikacji nie zmieniają się. Po zalogowaniu się na https://svr12.supla.org jest uszkodzona ikona. :shock:
Tak widać jak post wyżej.
W aplikacji jeszcze nie zobaczysz ikon.
Moja gafa. Czekamy na udostępnienie nowej aplikacji. Kiedy jest spodziewana aktualizacja?
0xFF
Posty: 308
Rejestracja: sob lut 20, 2016 8:54 pm

ndz gru 23, 2018 8:48 pm

Coś się rozjechało w linkach do ikon użytkownika.
Mam serwer svr1, natomiast url dodanych ikon wskazuje na svr2.
Z svr2 url ikony zwraca: {"error":"invalid_grant","error_description":"The access token provided is invalid."}
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9070
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz gru 23, 2018 9:53 pm

0xFF pisze:
ndz gru 23, 2018 8:48 pm
Coś się rozjechało w linkach do ikon użytkownika.
Mam serwer svr1, natomiast url dodanych ikon wskazuje na svr2.
Z svr2 url ikony zwraca: {"error":"invalid_grant","error_description":"The access token provided is invalid."}
Pracujemy nad poprawką.
Generalnie pliki są w bazie więc nic nie zginie. Kwestia prawidłowego url-a, który błędnie się generuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „CLOUD”