Zwijanie lokalizacji

User avatar
slawek
Posts: 2216
Joined: Mon Mar 14, 2016 11:48 pm
Location: Biała Podlaska

Thu Nov 01, 2018 8:58 pm

Np. ja jednym kliknięciem wyłączam całe oświetlenie salonu... jako jedno urządzenie w apce
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
User avatar
pilcu
Posts: 129
Joined: Fri Jan 11, 2019 9:49 am
Location: Wrocław

Tue Jan 22, 2019 1:34 pm

Jest może wersja apki, która ma opcję zwijania grup a przy okazji zmianę orientacji położenia(pion/poziom)?

Chcę powiesić tablet poziomo na ścianie - główny panel dowodzenia :-P
User avatar
shimano73
Posts: 915
Joined: Sun Feb 28, 2016 12:27 pm
Location: Orzesze

Tue Jan 22, 2019 2:26 pm

Nie jesteś pierwszy w tej kwesti , musisz się uzbroić w cierpliwość i czekać , napewno będzie 😁
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
User avatar
pzygmunt
Posts: 6873
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue Jan 22, 2019 2:38 pm

v2.3 będzie miała zwijanie lokalizacji na liście kanałów i w grupach.
User avatar
pilcu
Posts: 129
Joined: Fri Jan 11, 2019 9:49 am
Location: Wrocław

Tue Jan 22, 2019 7:48 pm

pzygmunt wrote:
Tue Jan 22, 2019 2:38 pm
v2.3 będzie miała zwijanie lokalizacji na liście kanałów i w grupach.
Jest już wiadomo kiedy mniej więcej można się spodziewać wydania oficjalnie tej wersji i czy też apka będzie miała orientację położenia?
User avatar
pzygmunt
Posts: 6873
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue Jan 22, 2019 8:00 pm

Może do końca tygodnia. Z rotacją... nie wiem kiedy się tym zajmę.

Na razie priorytet przygotowanie wysyłki do Google i szczegółowej instrukcji jak to wszystko uruchomić.
User avatar
Lucas
Posts: 424
Joined: Mon Jul 31, 2017 7:11 am
Location: Chrzanów

Thu Jan 24, 2019 8:56 pm

Na tablecie pozioma orientacja i tak średnio wygląda, bo wszystko jest rozciągnięte. Przewijania kupa, bo mało się mieści na ekranie.

Szkoda, że nie da się jakoś zintegrować sterowania Suplą przez Imperihome, żeby widoczne było info o stanie kanału. To by przynajmniej tymczasowo rozwiazało problem z tabletami.
Post Reply