Identyfikatory dostępu.
-
Demolkaa
Moze nic nie zmienia ale sam emeil nie dziala jak pisales wczesniej ze zakladka identyfikatora zostaje pusta bo trzeba podac ustawienia zaawansowane bez nich nie ruszy aplikacja
-
AdamT
Witam.
Zalogowałem się na dwa konta, które obsługuję, z ograniczeniem w taki sposób:
email taki jak na koncie
ustawienia zaawansowane
svr jak na koncie
ID - identyfikatora dostęp[u - z ograniczeniami
hasło - identyfikatora dostęp[u - z ograniczeniami po rozwinięciu można odczytać
Sukces, loguje się i to od razu z przypisanym identyfikatorem dostępu /z ograniczeniem/
Czy dobrze jest zarejestrowane i czy nie utraci dostępu?
Proszę o opinie i Wasze spostrzeżenia.
Adam
Zalogowałem się na dwa konta, które obsługuję, z ograniczeniem w taki sposób:
email taki jak na koncie
ustawienia zaawansowane
svr jak na koncie
ID - identyfikatora dostęp[u - z ograniczeniami
hasło - identyfikatora dostęp[u - z ograniczeniami po rozwinięciu można odczytać
Sukces, loguje się i to od razu z przypisanym identyfikatorem dostępu /z ograniczeniem/
Czy dobrze jest zarejestrowane i czy nie utraci dostępu?
Proszę o opinie i Wasze spostrzeżenia.
Adam
-
Demolkaa
AdamT ja tak wlasnie loguje urządzenia i nie ma problemu
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Potwierdzam, też w dokładnie taki sam sposób loguję komórki dodatkowych użytkowników z ograniczeniami do lokalizacji. I działa to bezproblemowo.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
AdamT
Wszystkim dziękuję za pomoc i wsparcie.
Wcześniej czytałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Może komuś przyda się opis w tym wątku.
Adam
Wcześniej czytałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Może komuś przyda się opis w tym wątku.
Adam
-
Demolkaa
Spoko od tego właśnie jest forum i supla wsparcie dla wszystkich
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Panowie mam pytanie bo szukam i chyba doszukałem się że niestety ale chciałem dodać córki tel. i okazuje się że mogę przypisać jej całą lokalizację a nie mogę wybranej 1 czy 2 funkcji z powyższej lokalizacji. Czy tak jest czy źle szukam. Czy można jakoś wybrać 2-3 funkcje z lokalizacji i przypisać na tel. Mam w lokalizacji bramy furtkę ale również pompę wody wiem mogę przenieść ale może można inaczej.
https://pietras-81.aqi.eco/
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Tak jest ale nic nie stoi na przeszkodzie abyś wydzielił to jedno urządzenie do osobnej lokalizacji. Możesz, też córce udostępnić link bezpośredni albo po prostu podłączyć jej tel. pod call.supla.io
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Dziękuje Przemku za odpowiedz. Co do linków bezpośrednich to może i to jest dobry pomysł. Jeśli chodzi o wydzielenie do osobnej lokalizacji to zrobi mi to bałagan w moich lokalizacjach. Mam rolety w jednej lokalizacji i chciałbym aby ona miała tylko dostęp do swojej rolety i tu już robi się problem. Druga lokalizacja ma wszystkie bramy i furtkę a tu bym też udostępnił tylko furtkę. Szkoda że jednego urządzenia nie da się przypisać do 2 lokalizacji wtedy można by stworzyć taką dowolną lokalizacje nie związaną z pozostałymi lokalizacjami ewentualnie do użytkownika przypisywać wybrane urządzenia - też by to załatwiło mój problem.
A z drugiej strony jest jak jest i ważne że da się to jakoś ogarnąć.
A z drugiej strony jest jak jest i ważne że da się to jakoś ogarnąć.
https://pietras-81.aqi.eco/