Cześć, ustawiłem lokalizację, dostępy, klienta mobilnego. W gniazdkach w sumie 14xSRW, kilka RBG i ROW.
Urządzenia w trybie konfiguracji, wykrywane, przechodzą z sukcesem konfigurację (informacja w aplikacji plus dioda przechodzi w stan powolnego migania zamiast szybkiego). Ale żadne urządzenie nie pojawia się ani w appce ani na stronie cloud.
Co może być nie tak?
Problem z dodaniem urządzeń
-
marcin6638
Oczywiście, zresztą kiedy jest wyłączona to kreator dodawania nie dochodzi do końca
-
marcin6638
Przy okazji pytanie nooba: czym u licha jest ten przycisk "trzy kropki" w lewym górnym rogu appki? Na moje nic nie zmienia 
-
wojtas567
Utwórz grupę urządzeń to tam się pojawi.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
marcin6638
OK, więc pozostaje tylko główny problem czyli brak urządzeń w aplikacji.
Hasło do wifi zweryfikowane. Może to brak obsługi sieci Wi-Fi 5G przez urządzenia Zamela?
Hasło do wifi zweryfikowane. Może to brak obsługi sieci Wi-Fi 5G przez urządzenia Zamela?
-
marcin6638
Dzięki za potwierdzenie obaw, sprawa rozwiązana po postawieniu oddzielnego SSID 2,4 GHz tylko pod suplę.Robert Błaszczak wrote: Sat Jan 26, 2019 12:01 pm Wszystkie tego typu urządzenia pracują wyłącznie z Wi-fi 2,4 GHz .
-
mblaszcz
Witajcie,
Pro
wiem ,że już ten temat był poruszany, ale nie mogę znaleźć opisu jak to rozwiązać.
Poprzedni status pojawia mi się SSID not fund
Pomóżcie.
Pro
wiem ,że już ten temat był poruszany, ale nie mogę znaleźć opisu jak to rozwiązać.
Poprzedni status pojawia mi się SSID not fund
Pomóżcie.