Chyba że na dniach może będzie aktualizacja dla dockerów to może już nie warto było by kombinować.
SUPLA Scripts
-
PuteR
fracz pytanie czy da jakoś radę pod konto na suplascripts podpiąć inneb konto Cloud (własna istancja) niż było na początku? Chodzi mi o to żebym w scenach ewentualnie pozmieniał tylko numery kanałów a warunki i cała reszta została by bez zmian.
Chyba że na dniach może będzie aktualizacja dla dockerów to może już nie warto było by kombinować.
-
PuteR
Hmm więc na chwilę obecną nie ma możliwość korzystać z własnej instancji Cloud 2.2 i twoich skryptów w wersji 3.fracz wrote: Sat Jan 26, 2019 4:24 pm Nie można zmienić konta bo są wtedy inne nry kanałów itp - nie wszystko jesteś w stanie sam pozmieniać.
Trza czekac![]()
Czy aktualizacja dockerów nastąpi dopiero jak Google zaakceptuje suple i będzie oficjalne wydanie wersji 2.3, czy może to nastąpić wcześniej?
-
PuteR
No tak tylko jak mam już konto na supla scripts to to jak mam to teraz polaczyc że swoją instancja clouda?fracz wrote: Sat Jan 26, 2019 7:49 pm To pytanie do @pzygmunt.
Skrypty ze starym cloudem działają. Tylko się nie da założyć nowego konta![]()
Przy logowaniu jak wybieram instancje prywatna lodoja login i adres serwera to wyskakuje takie coś
Code: Select all
.Nie mogliśmy połączyć się z twoją prywatną instancją SUPLA Cloud. Twoja instancja nie jest zarejestrowana lub próbujesz autoryzować aplikację, która nie jest publiczna.
Last edited by PuteR on Sat Jan 26, 2019 7:56 pm, edited 1 time in total.
-
mipix
Witam
Czy można w skryptach dorobić jedną rzecz. Chodzi o okienko potwierdzające chęć usunięcia profilu w termostacie. Obecnie kliknięcie w czerwony przycisk "Usuń" działa zbyt skutecznie.
Przydałaby się też opcja kopiowania istniejącego profilu termostatu do nowego.
Pozdrawiam
Czy można w skryptach dorobić jedną rzecz. Chodzi o okienko potwierdzające chęć usunięcia profilu w termostacie. Obecnie kliknięcie w czerwony przycisk "Usuń" działa zbyt skutecznie.
Przydałaby się też opcja kopiowania istniejącego profilu termostatu do nowego.
Pozdrawiam
-
cino111
A mi brakuje w skryptach warunku na czujnik odległości