Nie mam pojęcia jak zresetować licznik od 0.
Brak wykresów po ponownym zarejestrowaniu modułu
-
michael
Dzisiaj przypadkiem odkryłem taką przypadłość, że po ponownej rejestracji MEW-01 w statystykach, w aplikacji brakuje wykresów jak na poniższych screenach. Kilka razy próbowałem go kasować i na nowo rejestrować i to samo. Dodatkowo zauważyłem, że w trybie konfiguracji modułu przy polu Reset jest pole tekstowe, w które nie wiadomo co wpisać 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
przlde
Miałem podobną sytuację, przy nowej rejestracji licznika. Odczekałem około 10 minut i pojawiły się pierwsze słupki. Prawdopodobnie licznik jeszcze nie ma zarejestrowanych danych.michael wrote: Wed Jan 30, 2019 8:01 pm Dzisiaj przypadkiem odkryłem taką przypadłość, że po ponownej rejestracji MEW-01 w statystykach, w aplikacji brakuje wykresów jak na poniższych screenach. Kilka razy próbowałem go kasować i na nowo rejestrować i to samo. Dodatkowo zauważyłem, że w trybie konfiguracji modułu przy polu Reset jest pole tekstowe, w które nie wiadomo co wpisać
edit: u Ciebie jednak widzę, że jakieś dane już zarejestrował
Przemek
ZAMEL Sp. z o.o.
ZAMEL Sp. z o.o.
-
michael
Od rejestracji minęła już prawie godzina i nadal nicprzlde wrote: Wed Jan 30, 2019 8:08 pm
Miałem podobną sytuację, przy nowej rejestracji licznika. Odczekałem około 10 minut i pojawiły się pierwsze słupki. Prawdopodobnie licznik jeszcze nie ma zarejestrowanych danych.
edit: u Ciebie jednak widzę, że jakieś dane już zarejestrował![]()
Te dane u góry to dane z pierwszej rejestracji licznika.
Jeżeli chodzi o pomiar na fazach to wszystko ładnie pracuje, ale wykresów brak.
-
michael
Nie trzeba. Po prostu dziwne zachowanie jak dla mnie mnie.
Nowe wykresy nie tworzą się. Jest pusto.
A zresetować licznika do stanu początkowego też nie umiem
Nowe wykresy nie tworzą się. Jest pusto.
A zresetować licznika do stanu początkowego też nie umiem
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Nowe wykresy się tworzą. Jest bug w apce i czasem odświeżanie się zatrzymuje. Ubij aplikację i ponownie uruchom.
Generalnie muszę pomyśleć o przenoszeniu historii. Może na podstawie GUID-a.
Generalnie muszę pomyśleć o przenoszeniu historii. Może na podstawie GUID-a.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
michael
Nie wiem
Ubijałem już tą apkę kilka razy. Wykresy nie powracają. Może to wina mojej kompilacji. Przemku, podrzuciłbyś mi jakąś betę z obsługą tego licznika?
Ubijałem już tą apkę kilka razy. Wykresy nie powracają. Może to wina mojej kompilacji. Przemku, podrzuciłbyś mi jakąś betę z obsługą tego licznika?