Google Home

tomkowski
Posts: 89
Joined: Tue Oct 09, 2018 7:16 pm
Location: Orzesze

Thu Feb 07, 2019 6:43 pm

Jest!
Attachments
Screenshot_2019-02-07-19-41-58-020_com.google.android.googlequicksearchbox.png
Screenshot_2019-02-07-19-41-58-020_com.google.android.googlequicksearchbox.png (83.48 KiB) Viewed 860 times
TTomasz
Posts: 17
Joined: Thu Jan 17, 2019 7:10 pm

Thu Feb 07, 2019 6:47 pm

Jest Supla.org
Attachments
Screenshot_20190207-194547.png
Screenshot_20190207-194547.png (142.7 KiB) Viewed 849 times
Screenshot_20190207-194450.png
Screenshot_20190207-194450.png (212.25 KiB) Viewed 849 times
TTomasz
Posts: 17
Joined: Thu Jan 17, 2019 7:10 pm

Thu Feb 07, 2019 6:49 pm

Mam tylko dwa włączniki sonof i SHELLY. Oba są widoczne. Niestety nie widzę rolet i bram ale to pomoc ma być później :)
kris.gie
Posts: 148
Joined: Thu Apr 28, 2016 4:24 pm
Location: Katowice

Thu Feb 07, 2019 6:50 pm

Yeeeees 😁
Attachments
Screenshot_20190207-194830.png
Screenshot_20190207-194830.png (226.08 KiB) Viewed 842 times
TTomasz
Posts: 17
Joined: Thu Jan 17, 2019 7:10 pm

Thu Feb 07, 2019 6:57 pm

Asystent rozumie polski włącz światło i wyłącz światło choć dziwnie odpowiada :)

PS kiedy integracja z roletami i bramami bo podoba mi się :)
Attachments
Screenshot_20190207-195439.png
Screenshot_20190207-195439.png (414.06 KiB) Viewed 838 times
pawel1986
Posts: 27
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:22 pm

Thu Feb 07, 2019 7:05 pm

Pierwsze spostrzeżenia, mam głośnik Google (on po angielsku spoko zarządza urządzeniami włącza/wyłącza) natomiast telefon ani po polsku ani po angielsku nie może znaleźć urządzania... dziwne?

Ale na głośniku po angielsku dział super :)
pawel1986
Posts: 27
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:22 pm

Thu Feb 07, 2019 7:08 pm

jeszcze jedno pytanko, nie widzi bramy? Czy będzie to dodane? bo w sumie świetna funkcja do auta, dowierzasz do domu i mówisz "Otwórz bramę" albo Open the gate" i cyka :)
User avatar
pzygmunt
Posts: 7039
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Thu Feb 07, 2019 7:14 pm

pawel1986 wrote:
Thu Feb 07, 2019 7:08 pm
jeszcze jedno pytanko, nie widzi bramy? Czy będzie to dodane? bo w sumie świetna funkcja do auta, dowierzasz do domu i mówisz "Otwórz bramę" albo Open the gate" i cyka :)
Masz już kilka postów wcześniej odpowiedź na to pytanie.
maroko
Posts: 135
Joined: Sun Sep 30, 2018 7:14 pm

Thu Feb 07, 2019 7:15 pm

Ok, urządzenia dodane. Komendy głosowe włącz/wyłącz nie działają i odpala mi się wyszukiwarka. Trzeba coś zmienić?
2019-02-07 20.13.14.png
2019-02-07 20.13.14.png (134.8 KiB) Viewed 836 times
TTomasz
Posts: 17
Joined: Thu Jan 17, 2019 7:10 pm

Thu Feb 07, 2019 7:16 pm

Jak gdzieś czytałem to bramy i rolety mają pojawić się później. U mnie na tel. Działa asystent po polsku :) choć odpowiada po angielsku : nie otrzymałem podpowiedzi ???? A włącza i wyłącza świat :)
Post Reply