Google Home

tomkowski
Posty: 90
Rejestracja: wt paź 09, 2018 7:16 pm
Lokalizacja: Orzesze

czw lut 07, 2019 6:43 pm

Jest!
Załączniki
Screenshot_2019-02-07-19-41-58-020_com.google.android.googlequicksearchbox.png
Screenshot_2019-02-07-19-41-58-020_com.google.android.googlequicksearchbox.png (83.48 KiB) Przejrzano 984 razy
TTomasz
Posty: 19
Rejestracja: czw sty 17, 2019 7:10 pm

czw lut 07, 2019 6:47 pm

Jest Supla.org
Załączniki
Screenshot_20190207-194547.png
Screenshot_20190207-194547.png (142.7 KiB) Przejrzano 973 razy
Screenshot_20190207-194450.png
Screenshot_20190207-194450.png (212.25 KiB) Przejrzano 973 razy
TTomasz
Posty: 19
Rejestracja: czw sty 17, 2019 7:10 pm

czw lut 07, 2019 6:49 pm

Mam tylko dwa włączniki sonof i SHELLY. Oba są widoczne. Niestety nie widzę rolet i bram ale to pomoc ma być później :)
kris.gie
Posty: 152
Rejestracja: czw kwie 28, 2016 4:24 pm
Lokalizacja: Katowice

czw lut 07, 2019 6:50 pm

Yeeeees 😁
Załączniki
Screenshot_20190207-194830.png
Screenshot_20190207-194830.png (226.08 KiB) Przejrzano 966 razy
TTomasz
Posty: 19
Rejestracja: czw sty 17, 2019 7:10 pm

czw lut 07, 2019 6:57 pm

Asystent rozumie polski włącz światło i wyłącz światło choć dziwnie odpowiada :)

PS kiedy integracja z roletami i bramami bo podoba mi się :)
Załączniki
Screenshot_20190207-195439.png
Screenshot_20190207-195439.png (414.06 KiB) Przejrzano 962 razy
pawel1986
Posty: 27
Rejestracja: wt sty 09, 2018 3:22 pm

czw lut 07, 2019 7:05 pm

Pierwsze spostrzeżenia, mam głośnik Google (on po angielsku spoko zarządza urządzeniami włącza/wyłącza) natomiast telefon ani po polsku ani po angielsku nie może znaleźć urządzania... dziwne?

Ale na głośniku po angielsku dział super :)
pawel1986
Posty: 27
Rejestracja: wt sty 09, 2018 3:22 pm

czw lut 07, 2019 7:08 pm

jeszcze jedno pytanko, nie widzi bramy? Czy będzie to dodane? bo w sumie świetna funkcja do auta, dowierzasz do domu i mówisz "Otwórz bramę" albo Open the gate" i cyka :)
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7410
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw lut 07, 2019 7:14 pm

pawel1986 pisze:
czw lut 07, 2019 7:08 pm
jeszcze jedno pytanko, nie widzi bramy? Czy będzie to dodane? bo w sumie świetna funkcja do auta, dowierzasz do domu i mówisz "Otwórz bramę" albo Open the gate" i cyka :)
Masz już kilka postów wcześniej odpowiedź na to pytanie.
maroko
Posty: 135
Rejestracja: ndz wrz 30, 2018 7:14 pm

czw lut 07, 2019 7:15 pm

Ok, urządzenia dodane. Komendy głosowe włącz/wyłącz nie działają i odpala mi się wyszukiwarka. Trzeba coś zmienić?
2019-02-07 20.13.14.png
2019-02-07 20.13.14.png (134.8 KiB) Przejrzano 960 razy
TTomasz
Posty: 19
Rejestracja: czw sty 17, 2019 7:10 pm

czw lut 07, 2019 7:16 pm

Jak gdzieś czytałem to bramy i rolety mają pojawić się później. U mnie na tel. Działa asystent po polsku :) choć odpowiada po angielsku : nie otrzymałem podpowiedzi ???? A włącza i wyłącza świat :)
ODPOWIEDZ