Ten komunikat, że nie dostał żadnej odpowiedzi, to jakiś problem Asystenta Google.
Oświetlenie Hue Philipsa też tak kulawo działa.
Google Home
-
and111
U mnie jest problem: wybieram SUPLA, podaję dane do CLOUD, przyznaję dostęp i wywala mi komunikat "Nie udało się zaktualizować ustawienia. Sprawdź połączenie".
W CLOUD w zakładce Integracje pojawia się GOOGLE z zakresem "Konto (Odczyt), Kanały (Odczyt, Wykonywanie akcji), Urządzenia we/wy (Odczyt), Lokalizacje (Odczyt), Dostęp offline (Dostęp do konta kiedy jesteś niedostępny(a))"
Próbowałem kilka razy i to samo.
W CLOUD w zakładce Integracje pojawia się GOOGLE z zakresem "Konto (Odczyt), Kanały (Odczyt, Wykonywanie akcji), Urządzenia we/wy (Odczyt), Lokalizacje (Odczyt), Dostęp offline (Dostęp do konta kiedy jesteś niedostępny(a))"
-
Pawele
Działa elegancko, lecz GA póki co nie każdą Polską komendę ogarnia, jeszcze lepiej mieć nazwy w GH po Angielsku i wydawać je po Angielsku.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jakiś screen ?and111 wrote: Thu Feb 07, 2019 7:36 pm U mnie jest problem: wybieram SUPLA, podaję dane do CLOUD, przyznaję dostęp i wywala mi komunikat "Nie udało się zaktualizować ustawienia. Sprawdź połączenie".
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
and111
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
and111
Na drugim telefonie zadziałało. Mam chyba coś z ustawieniami GH. Odinstaluję GH i zainstaluję ponownie.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Nie powinieneś tego odświeżać.Robert Błaszczak wrote: Thu Feb 07, 2019 8:13 pm Ja mam po przyznaniu dostępu coś takiego:
a po odświeżeniu strony w przeglądarce:
![]()
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Znalazłem przyczynę. Miałem ustawioną domyślną przeglądarkę Edge. Po zmianie na Chrome bez problemu ruszyło.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl