4. nie wrzucaj pliku esp_init_data_default.bin! tylko te dwa z multiboard
Jak masz jeszcze wątpliwości to poszperaj na forum dokładniej. W pierwszym poście tego tematu jest dokładny opis.
viewtopic.php?t=189 tu zajrzyj w pierwszej kolejności
Plik blank_1MB.bin wgrywasz pod adres 0x00000pikciu wrote: Thu Feb 07, 2019 10:50 pm 1. pewny nie jestem bo do czyszczenia (i nie tylko) używam esptool'a ale raczej plik blank powinieneś wgrywać 0x000000 - tak na chłopski rozum jeżeli ma wyczyścić całą pamięć to trzeba zacząć od początku a nie od środka
4. nie wrzucaj pliku esp_init_data_default.bin! tylko te dwa z multiboard
Jak masz jeszcze wątpliwości to poszperaj na forum dokładniej. W pierwszym poście tego tematu jest dokładny opis.
viewtopic.php?t=189 tu zajrzyj w pierwszej kolejności
Lucas wrote: Thu Feb 07, 2019 11:03 pm
Plik blank_1MB.bin wgrywasz pod adres 0x00000
Z punktem 4. kolegi @pikciu się nie zgodzę. Ja po czyszczeniu pamięci zawsze wgrywam esp_init_data_default.bin Szczegóły masz tutaj viewtopic.php?f=23&t=3031
https://github.com/Espablo/ESP8266/blob ... 2.0_p5.rarzokopian wrote: Thu Feb 07, 2019 6:36 pm a możesz napisać dokładnie którego softu używasz, bo na githubie jest ich kilka
To nie sa pytania na ten wątek - nie róbmy tu śmietnika. Jak widać potem jest problem zeby przeczytać wszystkie 85 stron.zip20 wrote: Fri Feb 08, 2019 6:51 am
1. Czy da się zmienić sieć wifi na urządzaniu na inną (jak) ?
2.Aplikacja pyta mnie o dane dostępowe do mojej sieci wifi (po co ) jak jestem połączony i czy da się zmienić sieć na inną?
3. Działa tylko z wifi czy z LTE również ?
1. Wystarczy wejść ponownie w tryb konfiguracjizip20 wrote: Fri Feb 08, 2019 6:51 am OK udało się wgrałem - firmware.
następnie.
1. Utworzyłem konto na supla org
2. Wybrałem swoją sieć wifi - podałem hasło na urządzaniu
3. Podałem dane serwera z supla.org oraz swój adres email
4. Pobrałem aplikacje na telefon
5. Widzę go w aplikacji
1. Czy da się zmienić sieć wifi na urządzaniu na inną (jak) ?
2.Aplikacja pyta mnie o dane dostępowe do mojej sieci wifi (po co ) jak jestem połączony i czy da się zmienić sieć na inną?
3. Działa tylko z wifi czy z LTE również ?