Supla Button 4 direct links

miko1282
Posts: 293
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:15 pm
Location: Brodnica

Sun Feb 10, 2019 4:13 pm

elmaya wrote:
Sun Feb 10, 2019 3:53 pm
miko1282 wrote:
Sun Feb 10, 2019 3:39 pm
Hi, why configuration are not the saved after unplugging the power and connecting them?
:D
which software,which esp,arduino or Bin?
on esp8266 from the bin 6x and 4x file

##EDIT##
Thanks to elmaya, he wrote to me and helped me, everything works perfectly, thanks!
PuteR
Posts: 452
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Fri Feb 15, 2019 9:08 pm

Hello, I have a soft problem with 6 links. Uploaded on nodemcu v3, correctly connects to the network, but after pressing the button, the diode blinks twice and nothing happens.
In the configuration mode too, I can not enter holding the button on D1 gives nothing. What can it do?
elmaya
Posts: 131
Joined: Wed Jun 27, 2018 5:48 pm
Location: Sevilla

Fri Feb 15, 2019 9:58 pm

PuteR wrote:
Fri Feb 15, 2019 9:08 pm
Hello, I have a soft problem with 6 links. Uploaded on nodemcu v3, correctly connects to the network, but after pressing the button, the diode blinks twice and nothing happens.
In the configuration mode too, I can not enter holding the button on D1 gives nothing. What can it do?
normal or bistable?
have you tried Dio mode?
and most importantly, you have erased module?
PuteR
Posts: 452
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Fri Feb 15, 2019 10:52 pm

Normal monstable buttons, module cleaned each time with a blank file, possibly erase.

The server is on raspberry.
elmaya
Posts: 131
Joined: Wed Jun 27, 2018 5:48 pm
Location: Sevilla

Fri Feb 15, 2019 11:00 pm

PuteR wrote:
Fri Feb 15, 2019 10:52 pm
Normal monstable buttons, module cleaned each time with a blank file, possibly erase.

The server is on raspberry.
try this Bin that I made for the friend niko
D_Link_Config_5_s_x6_miko.ino.generic.rar
(411.43 KiB) Downloaded 8 times
PuteR
Posts: 452
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Fri Feb 15, 2019 11:27 pm

elmaya wrote:
Fri Feb 15, 2019 11:00 pm
PuteR wrote:
Fri Feb 15, 2019 10:52 pm
Normal monstable buttons, module cleaned each time with a blank file, possibly erase.

The server is on raspberry.
try this Bin that I made for the friend niko

D_Link_Config_5_s_x6_miko.ino.generic.rar
unfortunately, the same is still true, I assumed that the outputs are so D1 = Link1.

After connecting to the network, the first one you press the LED blinks several times, the next time it is only twice, but nothing happens.
elmaya
Posts: 131
Joined: Wed Jun 27, 2018 5:48 pm
Location: Sevilla

Sat Feb 16, 2019 8:33 am

What does it show on the serial monitor?
PuteR
Posts: 452
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Sat Feb 16, 2019 8:49 am

elmaya wrote:
Sat Feb 16, 2019 8:33 am
What does it show on the serial monitor?
It's about the putty program? If so, I will check it in the evening and write.
PuteR
Posts: 452
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Sat Feb 16, 2019 9:26 am

I do not know if I did a good job, but if I combine with putty, only some bushes pop up and after pressing d1 turn off the putty.
elmaya
Posts: 131
Joined: Wed Jun 27, 2018 5:48 pm
Location: Sevilla

Sat Feb 16, 2019 9:30 am

I suppose the links work for you from the browser?

Serial (115200)

httpsPort = 443; Or have you changed it on your local server?
Post Reply