Automate na trzech telefonach

sediv44
Posty: 37
Rejestracja: pn lut 11, 2019 10:38 am

wt lut 12, 2019 7:49 pm

Mam problem chciałem żeby córka i żona korzystały z programu automate na swoich telefonach ale program nie działa oczywiście wykupiłem wersje premium.Pytanie czy coś źle robię czy po prostu nie można używać więcej niż jednej automaty na supla scripts.
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1106
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

wt lut 12, 2019 8:56 pm

coś robisz źle... w domu mam 4 telefony z automate i wszystko śmiga
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
sediv44
Posty: 37
Rejestracja: pn lut 11, 2019 10:38 am

śr lut 13, 2019 11:07 am

Fakt coś źle robię .Dzisiaj instalowałem automate u żony na telefonie i wszystko gra więc będę musiał jeszcze raz pogrzebać w telefonie córki.Dzięki za odpowiedz.
ODPOWIEDZ