Trzeba wykupić ten Automate 15 zł? Bo niby do 30 akcji jest darmowy... Dałem w Supla notifi i config stop i start. W notifi pisze o wykupieniu automatu, a w config chce konfigurować urządzenia, ale dałem weryfikację, pisze że success ale dalej nic...
SUPLA Scripts
-
alvaro99
-
PuteR
Tak, do korzystania z powiadomienie potrzebna jest wersja premium.
-
alvaro99
Ok, super, wszystko działa!
Jak zrobić żeby powiadomienie typu "kocioł się rozpala", czy "temperatura powyżej 75*C" pojawiało się tylko raz i jak go skasuje (przewinę w bok), żeby ponownie nie wyskakiwało?
-
alvaro99
A da się zrobić tak żeby powiadomienie było jednorazowe, np po spełnieniu danego warunku?
-
paabu
Próbuję dokończyć instalację Automate w celu prób sterowania głosem w tej sytuacji też jest konieczny zakup wersji premium?alvaro99 wrote: Thu Feb 14, 2019 6:00 pm
Trzeba wykupić ten Automate 15 zł? Bo niby do 30 akcji jest darmowy... Dałem w Supla notifi i config stop i start. W notifi pisze o wykupieniu automatu, a w config chce konfigurować urządzenia, ale dałem weryfikację, pisze że success ale dalej nic...
Tutorial https://www.youtube.com/watch?v=YOvxetkskmc nic o tym nie wspomina.
Aplikacja Automate nie posiada też opcji nadawania uprawnień karcie SD co nakazuje wspomniany tutorial jako niezbędny krok.
Jak przebrnąć przez ten etap?
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Rozumiem że już "przebrnąłeś" przez konfigurację urządzenia. Starałem się zwięźle to przedstawić.
A jak coś się nie wyświetla co wyświetlało się ponad rok temu... to chyba trzeba to pominąć? Ewentualnie możesz patrzeć i czekać, może się pojawi.
A jak coś się nie wyświetla co wyświetlało się ponad rok temu... to chyba trzeba to pominąć? Ewentualnie możesz patrzeć i czekać, może się pojawi.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
cino111
Fracz pisałeś kiedyś, że w nowej wersji clouda i scripts bedzie mozna ustawić, żeby na stronie głownej scripts były od razu widoczne stany urządzeń bez klikania na każdy z osobna. Jak to ustawić (na swojej instancji oczywiście)?