Pro
Firmware Multiboard
-
wojtas567
Wymaż zawartość pamięci 
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
akir
Panowie mam touch sonoffo podobne, mam brak podświetlenia gdy przycisk jest nie zadziałany, gdy zadziałany zmienia stan na czerwony. Testowałem multiboard i incan easy i na obu to samo. Ktoś coś? (oczywiście niebieska dioda występuje 
-
wojtas567
Standardowo w touch niebieska dioda LED od wifi/cofig jest na GPIO13 widocznie masz jakąś nową wersję i jest na innym GPIO.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
miloszix
Od jakiegoś czasu mam problem z modułami Yunshan, mam u siebie 3 szt, zauważyłem, że od czasu wgrania multiboard, moduły tracą łączność i aby ponownie zalogowały się do chmury muszę je zrestartować odłączając zasilanie, wcześniej miałem te same moduły z wgranym firmware od Zybiego i nie było takiego objawu, co może być przyczyną? czy ktoś ma podobny problem ?
-
akir
Sama dioda LED wychodzi z mtck na incan easy nie świeci. Na multiboard świeca diody na niebiesko pod przyciskiem oraz wifi, po połączeniu gaśnie. Ustawiona oczywiście żeby swiecila cały czas
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
wojtas567
czyli jest na dobrym GPIO, zobacz czy jest tam opcja LED CFG.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
akir
To jeszcze lepiej jak w multiboard wybrany jest touch 1 przyciskowy to działa poprawnie, jak mam wybrany dwu przyciskowy brakuje niebieskiej diody. Wgrywalem mulitiboard od początku, na nowo konfigurowane oczywiście led ustawione na on. Brak podswietlenia w supli na ewelink działa poprawnie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Arek.kandula
witam co zaznaczyć żeby działał ds18b20