sonoff rf r2 v1.0

robert131097
Posty: 2
Rejestracja: ndz lut 24, 2019 11:49 pm

pn lut 25, 2019 12:05 am

witam chciałem wgrać oprogramowanie do supli rf r2 lecz niestety po wgraniu oprogramowania urządzenie nie reaguje niewiem byc morze cos robie nie tak byc morze jest już nowszy program z góry dziękuje za pomoc :D :D
Załączniki
Bez tytułu.png
Bez tytułu.png (204.04 KiB) Przejrzano 1080 razy
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 226
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

pn lut 25, 2019 10:15 am

Sonff ds18 powinno sie wgrać pod 0x40000 ale niech się ktoś wypowie jeszcze zebym cie w bład nie wprowadzil
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 226
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

pn lut 25, 2019 4:53 pm

Dunay
Posty: 71
Rejestracja: czw sty 04, 2018 7:39 pm

pn lut 25, 2019 6:04 pm

Obrazek
robert131097
Posty: 2
Rejestracja: ndz lut 24, 2019 11:49 pm

pn mar 04, 2019 2:38 am

Demolkaa pisze:
pn lut 25, 2019 4:53 pm
viewtopic.php?f=8&t=4400
ogólnie zainstalowałem udało sie po wielu próbach lecz urządzenie dalej nie chce grac supla go widzi lecz nie chce działac dioda nie mruga nie da się włączyć przez aplikacje jakies sugestie :oops:
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2222
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pn mar 04, 2019 6:48 am

Demolkaa pisze:
pn lut 25, 2019 10:15 am
Sonff ds18 powinno sie wgrać pod 0x40000 ale niech się ktoś wypowie jeszcze zebym cie w bład nie wprowadzil
Jeśli soft jest w wersji FOTA - tzn. z plikiem boot.....bin to adres drugiego pliku jest 0x01000.
Należy tylko dodać plik esp_init_data_default.bin pod adres zależnie od rozmiaru pamięci - patrz FAQ, a wcześniej moduł wyczyścić.
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
ODPOWIEDZ