Witam
nie jestem elektrykiem wiec proszę o wyrozumiałość
Mam Drzwi z możliwością elektrycznie sterownie zamka podczas otwierania
zamek jet podłączony do zasilacza 12 v dwoma przewodami a trzecim podaje chwilowo napiecie na plus -- zamek sie otwiera
próbowałem Supli SBW-01 ale ona działa na napiecie 24v a mi producent Drzwi nie daje gwarancji ze nic sie nie sapali podłączając napiecie 24v zamiast 12v
próbowałem podłaczyc je przez SLW-01.tu jest 12 v i drzwi komunikują sie ale nie do konca pewnie cos namieszałem (ten trzeci kabelek dawalem na wybrany kolor np. zielony )
myslalem jeszcze o supli SLW-02. ale tej nie mam i musialbym dokupic tylko pytanko czy to zadziala a jak tak to jak to podłaczyc ?
mam jeszcze jeden problem mam podlaczone do SUPLI rolety i swiatala niestety na raz komunikuja sie tylko 10 z 12 sztuk czy to wina Rutera WI-FI czy Supli ???
Sterowanie Drzwiami
-
quuulka
a pomoze Pan jak majac tylko te Trzy kabelki do dyspozycji 
-
quuulka
JAK zwykle jest Pan WIELKi udało mi sie i działa.
Wiec tak podłaczylem sterownik bramy i po mimo opisu 24 v to zadziałał na 12 v ten trzeci kabelek mialem podać tylko inpuls z plusa
wszytko dziła w sklepie z sterownik do tych drzwi chcieli ponad 2500 maskara
a jeśli chodzi o działanie 10 z 12 sterowników Supli juz wszystko ok musiałem zimnić ruter wi-fi
Dzieki Dzieki
Wiec tak podłaczylem sterownik bramy i po mimo opisu 24 v to zadziałał na 12 v ten trzeci kabelek mialem podać tylko inpuls z plusa
wszytko dziła w sklepie z sterownik do tych drzwi chcieli ponad 2500 maskara
a jeśli chodzi o działanie 10 z 12 sterowników Supli juz wszystko ok musiałem zimnić ruter wi-fi
Dzieki Dzieki
-
quuulka
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.