Sonoff-raz jeszcze...

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7972
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lis 04, 2016 5:06 pm

Podaj nazwę sieci.
Ile znaków ma hasło ?
jaros
Posty: 101
Rejestracja: wt wrz 27, 2016 12:00 pm

pt lis 04, 2016 5:19 pm

Wyslalem na PW ;)
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7972
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lis 04, 2016 5:43 pm

Tam jest spacja w nazwie ?
jaros
Posty: 101
Rejestracja: wt wrz 27, 2016 12:00 pm

pt lis 04, 2016 5:50 pm

jest pauza na dole takie_cos...
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7972
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lis 04, 2016 6:04 pm

Jutro sprawdzę czy z tymi nazwami nie ma jakiegoś problemu.
Może wina softu.
jaros
Posty: 101
Rejestracja: wt wrz 27, 2016 12:00 pm

pt lis 04, 2016 6:05 pm

z gory dziekuje ;)
abili
Posty: 1
Rejestracja: śr sie 10, 2016 6:17 am

ndz lis 06, 2016 10:34 am

Dzień dobry
Też mam taką sytuację że Sonoff nie może się zalogować do jednej sieci do innych loguje się bez problemu.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7972
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz lis 06, 2016 12:46 pm

Posprawdzałem te nazwy i nie powinno być z nimi problemu. Może to problem sprzętu. Możecie do mnie wysłać to mogę to posprawdzać.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1951
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

ndz lis 06, 2016 4:37 pm

z tymi "sonoffami" coś musi być, dlatego że mam dwie szt i jak zmieniłem router w domu to pozostałe moduły pracowały bez problemu a te niby były zalogowane w sieci ale światło to się samo zapaliło to zgasło i zaobserwowałem w aplikacji że na ułamek sekundy zielone kropki zmieniały się na czerwone.
Po powrocie do starego routera problem znikł.
Aha w modułach nie zmieniałem danych do logowania tylko wifi w routerze ustawiłem na te same parametry.
Pozdrawiam
Wojtek
jaros
Posty: 101
Rejestracja: wt wrz 27, 2016 12:00 pm

ndz lis 06, 2016 4:43 pm

Czesc.Dzis w ramach rozrywki(ta pogoda :( )zalogowalem u siebie przekaznik ktory za nic ne chcial dzialac w innej sieci.

Co ciekawe,wszędzie tam gdzie wystąpiły problemy jest w nazwie sieci ten znak _ :?
ODPOWIEDZ