V2.3 opóźnienia...

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7373
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw kwie 04, 2019 12:07 pm

Czy aplikacja się wysypuje jeszcze przed wprowadzeniem ustawień ? Tak wygląda na screen-ach.
andras
Posty: 256
Rejestracja: pt gru 30, 2016 5:51 pm

czw kwie 04, 2019 12:08 pm

Tak serwer oficjalny , wysypuje się odrazu
Patryk
Posty: 610
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

czw kwie 04, 2019 12:12 pm

Wysypuje się od razu. Zaraz po uruchomieniu.
zokopian
Posty: 57
Rejestracja: pt sty 11, 2019 9:00 pm

czw kwie 04, 2019 12:17 pm

U mnie na andku 9 wszystko działa poprawnie. Przy pierwszym uruchomieniu nie podmienił ikon, ale przy następnym już tak. Zainstalowane mam jeszcze dwie nieoficjalne apki supla i tak jak wcześniej, tak i teraz nie "gryzą sië" że sobą.
8x Zamel SRW-01,
1x Zamel SBW-01,
1x Zamel MEW-01,
1x Sonoff TH 10,
7x Sonoff Touch,
2x Sonoff Socket
1x Sonoff SV,
1x Shelly 1,
4x sonoff mini,
1x nodemcu + BME 280,
2x Sonoff POW R2
1x Sonoff S55
1x MoesHouse switch 2 gang
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7373
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw kwie 04, 2019 12:24 pm

@andras / @Patryk czy jest możliwość instalacji u któregoś z Was Android Studio w celu zweryfikowania ? Mogę to ogarnąć przez TeamViewer-a. Kwestia udostępnienia kompa wraz z podłączonym smartfonem.
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 593
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

czw kwie 04, 2019 12:26 pm

Na własnych instancjach powinno działać?? U mnie instalacja ok uruchamia się bez problemu ale zmienionych ikon nie ma.
andras
Posty: 256
Rejestracja: pt gru 30, 2016 5:51 pm

czw kwie 04, 2019 12:30 pm

Zainstaluję i dam znac
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1030
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

czw kwie 04, 2019 12:33 pm

PuteR pisze:
czw kwie 04, 2019 12:26 pm
Na własnych instancjach powinno działać?? U mnie instalacja ok uruchamia się bez problemu ale zmienionych ikon nie ma.
Działa, tylko musisz mieć wersję Cloud'a 2.3.6
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
bokk
Posty: 5
Rejestracja: pt mar 01, 2019 4:26 am

czw kwie 04, 2019 12:34 pm

Aplikacja super ale pierwsza linia w aplikacji ucieka poza margines
Załączniki
Screenshot_20190404-143005_SUPLA.jpg
Screenshot_20190404-143005_SUPLA.jpg (185.07 KiB) Przejrzano 531 razy
Screenshot_20190404-143000_SUPLA.jpg
Screenshot_20190404-143000_SUPLA.jpg (206.34 KiB) Przejrzano 531 razy
Patryk
Posty: 610
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

czw kwie 04, 2019 12:50 pm

pzygmunt pisze:
czw kwie 04, 2019 12:24 pm
@andras / @Patryk czy jest możliwość instalacji u któregoś z Was Android Studio w celu zweryfikowania ? Mogę to ogarnąć przez TeamViewer-a. Kwestia udostępnienia kompa wraz z podłączonym smartfonem.
Android Studio zainstalowałem.
Służę pomocą.
ODPOWIEDZ