Co myślicie o takim koncepcie zapamiętywania kolorów i wyboru białego jak nie ma na taśmie osobnego białego. ?
(rysowane w "paincie" więc niedokładnie)
RGB
-
wojtas567
fajnie by było żeby moduł pamiętał ostatnio nastawiony kolor.
no i możliwość pamięci - zdefiniowanie własnych kolorów, tak mi się wydaje no i ten biały jak najbardziej
no i możliwość pamięci - zdefiniowanie własnych kolorów, tak mi się wydaje no i ten biały jak najbardziej
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
SebiCo
Jestem jak najbardziej za! 
Można te 5 przycisków wykorzystać do wybierania swoich predefiniowanych kolorów, a programowanie ich np. wybieramy kolor na kółku przytrzymujemy dłużej przycisk i już
No i oczywiście obowiązkowo biały z RGB
Można te 5 przycisków wykorzystać do wybierania swoich predefiniowanych kolorów, a programowanie ich np. wybieramy kolor na kółku przytrzymujemy dłużej przycisk i już
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Tak właśnie miałoby to działaćSebiCo wrote:Jestem jak najbardziej za!
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
nowy1
pzygmunt wrote:Co myślicie o takim koncepcie zapamiętywania kolorów i wyboru białego jak nie ma na taśmie osobnego białego. ?
(rysowane w "paincie" więc niedokładnie)
Dla mnie super pomysł sam mam taśme RGB i próbuje dobrać by było jak "najbielej"
-
maciekelga
Też popieram.
Biały z RGB jest potrzebny, fajna opcja z zapamiętywaniem zdefiniowanych przez siebie kolorów.
Biały z RGB jest potrzebny, fajna opcja z zapamiętywaniem zdefiniowanych przez siebie kolorów.
-
Paul_Sz
Witam,
Pomysł bardzo mi się podoba, też używam taśmy RGB a kolor biały w niektórych sytuacjach jest też potrzebny. Preselekcja kolorów będzie bardzo użyteczną funkcją programu.
Kiedy można oczekiwać wdrożenia nowego konceptu w życie?
Pozdrawiam
Paweł
Pomysł bardzo mi się podoba, też używam taśmy RGB a kolor biały w niektórych sytuacjach jest też potrzebny. Preselekcja kolorów będzie bardzo użyteczną funkcją programu.
Kiedy można oczekiwać wdrożenia nowego konceptu w życie?
Pozdrawiam
Paweł