V2.3 opóźnienia...

Awatar użytkownika
o_rany
Posty: 251
Rejestracja: śr lis 14, 2018 5:32 pm
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontaktowanie:

śr kwie 10, 2019 9:38 pm

W apce są już kWh ale po wejsciu w licznik poprzez slide- "tabula rasa" nic sie nie wyswietla a chyba tam maja byc wykresy, chyba że opcja niedostepna dla impulsowego licznika?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8864
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr kwie 10, 2019 9:46 pm

Tam będą wykresy i koszty.
djack2017
Posty: 396
Rejestracja: pn lis 27, 2017 7:36 am

czw kwie 11, 2019 9:56 pm

Stan licznika impulsów wyświetla się już prawidłowo:
viewtopic.php?f=42&t=4009&start=20
szym3k
Posty: 193
Rejestracja: pn maja 15, 2017 10:32 am

pt kwie 12, 2019 1:28 pm

darius pisze:
śr kwie 10, 2019 8:00 pm
lesny8 pisze:
wt kwie 09, 2019 8:24 pm
darius pisze:
wt kwie 09, 2019 8:00 pm
...
Coś jeszcze trzeba grzebnąć w konfiguracji?
To
Pytanie laika gdzie w dokerowej instalacji znajdę plik supla.cfg?
nie mam katalogu /etc/supla-server
Mi da dokerze ruszyły ikony dopiero po podniesieniu do 2.3.7 na 2.3.6 nie działały, może spróbuj?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8864
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt kwie 16, 2019 8:37 pm

Wersja z wykresami dla licznika impulsów dostępna na google drive.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1991
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

wt kwie 16, 2019 8:46 pm

Widzę, że i do termometrów też są przygotowane ekrany.
Na razie pusto tam.
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8864
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt kwie 16, 2019 8:47 pm

wojtas567 pisze:
wt kwie 16, 2019 8:46 pm
Widzę, że i do termometrów też są przygotowane ekrany.
Na razie pusto tam.
Jutro wrzucę.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1991
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

wt kwie 16, 2019 9:00 pm

To fajnie.
Popraw jeszcze kolory faz
Załączniki
Screenshot_20190416-225901_1.png
Screenshot_20190416-225901_1.png (34.71 KiB) Przejrzano 862 razy
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
o_rany
Posty: 251
Rejestracja: śr lis 14, 2018 5:32 pm
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontaktowanie:

wt kwie 16, 2019 9:07 pm

Swietne wieści:)
Bedzie jeszcze mozliwosc okreslenia okresu rozliczeniowego i taryf noc/dzien przy G12?

Fajnie gdyby na slupku za dany mesiac byla naniesiona informacja liczbowa (koszt i kwh) a na osiach podane jednostki

Wybieram miesiace (obraz1) a jak klikne na ikonke ze slupkami wychodzi (obraz2)- o co to tam chodzi?
Załączniki
obraz2
obraz2
Screenshot_20190416-230158_SUPLA.jpg (185.1 KiB) Przejrzano 859 razy
obraz1
obraz1
Screenshot_20190416-230149_SUPLA.jpg (164.63 KiB) Przejrzano 859 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8864
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt kwie 16, 2019 9:11 pm

Taryf póki co nie ma. Jest tylko jedna stawka. Taryfy Najwcześniej w v2.4.
Co do objawu jaki opisałeś.. to sam nie wiem jeszcze dlatego tak się zadziało. Muszę się temu przyjrzeć. Dotychczas testowałem to tylko na symulatorze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Android”