V2.3 opóźnienia...
-
o_rany
W apce są już kWh ale po wejsciu w licznik poprzez slide- "tabula rasa" nic sie nie wyswietla a chyba tam maja byc wykresy, chyba że opcja niedostepna dla impulsowego licznika?
-
djack2017
- Been thanked: 1 time
Stan licznika impulsów wyświetla się już prawidłowo:
viewtopic.php?f=42&t=4009&start=20
viewtopic.php?f=42&t=4009&start=20
https://djack.com.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=54
-
szym3k
Mi da dokerze ruszyły ikony dopiero po podniesieniu do 2.3.7 na 2.3.6 nie działały, może spróbuj?
-
wojtas567
Widzę, że i do termometrów też są przygotowane ekrany.
Na razie pusto tam.
Na razie pusto tam.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
wojtas567
To fajnie.
Popraw jeszcze kolory faz
Popraw jeszcze kolory faz
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
o_rany
Swietne wieści:)
Bedzie jeszcze mozliwosc okreslenia okresu rozliczeniowego i taryf noc/dzien przy G12?
Fajnie gdyby na slupku za dany mesiac byla naniesiona informacja liczbowa (koszt i kwh) a na osiach podane jednostki
Wybieram miesiace (obraz1) a jak klikne na ikonke ze slupkami wychodzi (obraz2)- o co to tam chodzi?
Bedzie jeszcze mozliwosc okreslenia okresu rozliczeniowego i taryf noc/dzien przy G12?
Fajnie gdyby na slupku za dany mesiac byla naniesiona informacja liczbowa (koszt i kwh) a na osiach podane jednostki
Wybieram miesiace (obraz1) a jak klikne na ikonke ze slupkami wychodzi (obraz2)- o co to tam chodzi?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Taryf póki co nie ma. Jest tylko jedna stawka. Taryfy Najwcześniej w v2.4.
Co do objawu jaki opisałeś.. to sam nie wiem jeszcze dlatego tak się zadziało. Muszę się temu przyjrzeć. Dotychczas testowałem to tylko na symulatorze.
Co do objawu jaki opisałeś.. to sam nie wiem jeszcze dlatego tak się zadziało. Muszę się temu przyjrzeć. Dotychczas testowałem to tylko na symulatorze.
SUPLA.... Nareszcie w domu.