v2.3 RC

User avatar
slawek
Posts: 2193
Joined: Mon Mar 14, 2016 11:48 pm
Location: Biała Podlaska

Mon May 13, 2019 5:50 am

Ale czemu ta sama nazwa?
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
bokk
Posts: 5
Joined: Fri Mar 01, 2019 4:26 am

Mon May 13, 2019 6:02 am

Jak dalem Dom1 i Dom2 to osoby mające dostęp do 4 urządzeń widzieli to w 2 lokalozacjach i nie wyglądało to fajne
User avatar
makrz
Posts: 135
Joined: Tue Nov 27, 2018 1:43 pm
Location: Opole

Mon May 13, 2019 7:55 am

rav.b wrote:
Sat May 11, 2019 3:56 am
Witam,

Zauważyłem pewna anomalię, mianowicie jeżeli druga lokalizacja i kolejne są rozwinięte to gdy nastąpi "zakotwiczenie" ich nazwy u góry ekranu to nie da się zwinąć tej lokalizacji. Natomiast gdy lekko zjedziemy na dół i zakotwiczenie ustąpi to zwinąć już możemy tą lokalizację.
Potwierdzam. Jest to dość denerwujące.
@pzygmunt można to szybko naprawić?
User avatar
pzygmunt
Posts: 6181
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon May 13, 2019 8:02 am

To nie jest celowa funkcjonalność. Tak widocznie działa listview. Przyjże się temu
User avatar
shimano73
Posts: 801
Joined: Sun Feb 28, 2016 12:27 pm
Location: Orzesze

Tue May 14, 2019 4:24 am

pzygmunt wrote:
Sat May 11, 2019 8:24 pm
shimano73 wrote:
Sat May 11, 2019 7:56 pm
No to ja mam problem , podczas próby przeglądania wykresów mojej MEW'ki , po ściągnięciu się danych , wyświetla się wykres i nagle aplikacja się restartuje, dzieje się to za każdym razem kiedy próbuje .
Telefon LG G2 mini D620 antek 5.0
Na poprzednich wersjach, które to umożliwiały nie było problemu
Zainstalowana wersja 2.3.1, czyszczenie danych aplikacji nie pomaga , kilkukrotnie instalowałem , resetowałem telefon , nic nie pomaga
Możesz mi ten telefon udostępnić zdalnie przez TeamViewer/AndroidStudio ?
łatwiej było by wysłać ci go paczkomatem, zbyt rzadko siedzę przy kompie ostatnio :(
User avatar
pzygmunt
Posts: 6181
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue May 14, 2019 7:13 am

To zaczekam jak będziesz przy kompie. Jak do mnie przyjedzie to jeszcze zachce działać i nic z tego nie będzie ;)
Tuti
Posts: 50
Joined: Sun Jan 28, 2018 11:02 am

Tue May 14, 2019 9:32 am

A u mnie w 2.3.1 zniknęły grupy kanałów. Były przez chwilę, nawet się ładnie zwijały, ale już ich nie ma. Na 2 różnych urządzeniach z Androidem.
Cloud na malinie v.2.3.7.
User avatar
pzygmunt
Posts: 6181
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue May 14, 2019 9:34 am

Uaktualnij cloud-a
Tuti
Posts: 50
Joined: Sun Jan 28, 2018 11:02 am

Tue May 14, 2019 5:27 pm

Niestety, aktualizacja clouda nic nie daje. Cały czas stoi na 2.3.7.
User avatar
pzygmunt
Posts: 6181
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue May 14, 2019 5:28 pm

Tuti wrote:
Tue May 14, 2019 5:27 pm
Niestety, aktualizacja clouda nic nie daje. Cały czas stoi na 2.3.7.
W sensie supla-server i supla-scheduler
Post Reply