ZAMEL MEW-01

procekms89
Posty: 73
Rejestracja: czw cze 28, 2018 4:21 am

pn kwie 22, 2019 5:03 pm

To może lepiej jak by przekładniki wybierać sobie osobno i tylko w konfiguracji wybierać jaki przekładnik się zakupiło.
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1174
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

czw maja 02, 2019 7:12 pm

Ernest pisze:
wt kwie 16, 2019 6:53 am
MEW'ka w produkcji, siedzimy nad opakowaniami i instrukcjami ;)
Planowane wprowadzenie do sprzedaży - czerwiec 2019

pozdrawiam
Ernest
Dajcie znać jak puśćcie w Świat. Z chęcią kupie.
kuris
Posty: 103
Rejestracja: śr maja 23, 2018 5:02 am

pt maja 03, 2019 7:57 pm

Takie pytanko. Ja wygląda aktualizacja modułu? Wszystkie problemy, poprawki które były zgłoszone za pewne zostały po prawione czy mój MEW-01 w szafie automatycznie się z aktualizuje??
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7979
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt maja 03, 2019 10:04 pm

Po stronie MEW-a nie ma co się zmieniać. Zmieniać się będzie po stronie aplikacji
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

wt maja 07, 2019 7:06 am

Tak dla pewności - czy ostatnia wersja firmware MEW-01 to 2.7.4 ?
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7979
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt maja 07, 2019 7:36 am

Dla MEW-a chyba tak
maroko
Posty: 135
Rejestracja: ndz wrz 30, 2018 7:14 pm

śr maja 15, 2019 6:32 am

Czy znana jest orientacyjna cena modułu?
banan0100
Posty: 21
Rejestracja: ndz mar 31, 2019 10:52 pm

śr maja 15, 2019 11:29 am

maroko pisze:
śr maja 15, 2019 6:32 am
Czy znana jest orientacyjna cena modułu?


Cena oraz data wydania dołączę się do pytania
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7979
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr maja 15, 2019 11:33 am

Nie są znane
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1037
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

śr maja 15, 2019 8:11 pm

Dorwałem innego smartfona - alcatel jakiś tam i tu wszystko działa .
Od kilku dni mam nowy bojler elektryczny oczywiście . No i podłączyłem swoją MEWke , bojler jest 3-fazowy bez podłączonego N’a , tylko fazy i PE .
No i na wykresie brakuje jednej fazy , pomimo tego ze pokazuje pobór prądu na wszystkich fazach
Grzałki podłączone są w gwiazdę .
Do tej pory MEWka była podpięta pod piec CO i tam pokazywało wszystkie trzy fazy na wykresie , ale w piecu jest przewód N .
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
ODPOWIEDZ