Google Home PL

sdsi
Posty: 112
Rejestracja: wt lis 14, 2017 10:20 am

śr maja 22, 2019 8:54 pm

Info niestety nie jest potwierdzone.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1991
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr maja 22, 2019 9:14 pm

Nie działa :(
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8846
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr maja 22, 2019 9:15 pm

W aplikacji pojawiła się możliwość zmiany języka, ale nie mam teraz głośnika pod ręką aby sprawdzić.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1991
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr maja 22, 2019 9:20 pm

Jeżeli ustawie tylko język polski to mam taką informację
Załączniki
Screenshot_20190522-231921.png
Screenshot_20190522-231921.png (96.64 KiB) Przejrzano 1429 razy
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
o_rany
Posty: 250
Rejestracja: śr lis 14, 2018 5:32 pm
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontaktowanie:

śr maja 22, 2019 9:34 pm

.. nic nie mam, żadnej zmiany języka ani aktualizacji apki. Możesz uściślić gdzie jest zmiana języka na PL.

EDIT

To samo mam co u Wojtka
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1991
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr maja 22, 2019 9:43 pm

Aktualizacja aplikacji była wczoraj
Pozdrawiam
Wojtek
wsosniak
Posty: 412
Rejestracja: sob cze 02, 2018 8:02 am

śr maja 22, 2019 9:45 pm

@wojtas567 - u mnie też nie działa przy takim ustawieniu języków jak Ty pokazałeś . Ale jak ustawisz pierwszy język jako ENGLISH a drugi jako POLSKI (dalej jest BETA) to wtedy głośniczek zaczyna do nas mówić po polsku , przynajmniej mój do mnie gada po polsku . Ale dokładnie tyle samo umie co do tej pory potrafił tablet czy telefon. Odpowie CI na pytania :
- ktora jest godzina
- czy są korki na drodze do pracy
- jaka jest prognoza
-........... i inne perdoły

ale jak już chcesz posterować urządzeniami to ..... raz działa .....raz nie działa ........ no i odpowiada : i didnt get eni respons :)
Routines wogóle nie działają :(
Czyli tak samo głośniczek zaczął działać jak telefony i tablety w styczniu,.
Ale nie od razu Rzym zbudowali. Ważne że Google zrobił następny krok :)
Ostatnio zmieniony czw maja 23, 2019 4:16 am przez wsosniak, łącznie zmieniany 3 razy.
wsosniak
Posty: 412
Rejestracja: sob cze 02, 2018 8:02 am

śr maja 22, 2019 9:49 pm

wojtas567 pisze:
śr maja 22, 2019 9:43 pm
Aktualizacja aplikacji była wczoraj
ale na telefonie nie trzeba robić żadnej aktualizacji - wersja apki na telefonie nie ma nic wspólnego z głośniczkiem . W apce jedynie ustawiasz/przypisujesz tylko język/języki do konta GH. A sam głosniczek GH nie wykorzystuje apki na telefonie/tablecie tylko komunikuje się , poprzez to konto GH , ze swoim serwerem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”