Wszystko jasne, czekamy aż google dorówna Supli. W tej chwili zdecydowanie aplikacja Supli wyprzedziła tą od googla. Gratulacje!
Integracja własnych instancji z Skryptami/Google Home/Amazon Alexa..
-
milion81
-
szym3k
Co należy zrobić przy zmianie adresu clouda bo zmieniłem z y.com na x.y.com i musiałbym chyba na nowo zarejestrować adres? Poprzedni trzeba wyrejestrować?
-
szym3k
Ok. Odpięte rejestracja poleciała, ale jak daje polecenie na hoscie dotyczące rejestracji wypluwa:
Code: Select all
Your isntance seems to be registered already. If you have any problems integrating some of the apps, feel free to contact us.-
_aro_
Potwierdzam, że połączenie działa także w dockerze na Synology.
Dzięki wielkie pzygmunt !
Dzięki wielkie pzygmunt !
-
s_pol
Natknąłem się na pewien problem, mianowicie po zainstalowaniu na smartfonie aktualizacji Supli do wersji 2.3.15 przestała działać mi integracja z GH, tzn. niby urządzenia są widoczne ale nie ma żadnego efektu działania komend włącz/wyłącz.
Pomyślałem, że ponownie połączę moją prywatną instalację (supla cloud 2.3.7) z kontem z GH, ale obecnie nie mogę przejść procedury "zarejestrowania prywatnej chmury".
Czy mieliście u siebie z tym jakieś problemy?
Pomyślałem, że ponownie połączę moją prywatną instalację (supla cloud 2.3.7) z kontem z GH, ale obecnie nie mogę przejść procedury "zarejestrowania prywatnej chmury".
Czy mieliście u siebie z tym jakieś problemy?