Upgrade domofonu

Zybi
Posty: 1430
Rejestracja: ndz cze 26, 2016 4:24 pm

śr lis 02, 2016 10:32 pm

Espablo pisze:Płytki ode mnie mają na pokładzie przetwornicę z230V na 5V, więc nie potrzeba zew. zasilacza
No właśnie to może być problemem (230V)
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2221
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

śr lis 02, 2016 10:43 pm

Jeśli mamy wolne 2 przewody od "centralki" to zamiast 230V/5V można dać taką: http://allegro.pl/przetwornica-step-dow ... 80562.html
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
moondec
Posty: 28
Rejestracja: ndz paź 30, 2016 7:54 pm

śr lis 02, 2016 10:57 pm

Zasilanie 230 w moim przypadku to super opcja. ma jakieś 20cm do źródła.
Płytki ode mnie mają na pokładzie przetwornicę z230V na 5V, więc nie potrzeba zew. zasilacza
Espablo, mam dwa pytania: 1) w jakiej cenie płytka i 2) czy jest w zestawie, czy mam sobie dokupić klamoty do wlutowania?

Pozdrawiam,
Marek
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

śr lis 02, 2016 11:06 pm

moondec pisze: Espablo, mam dwa pytania: 1) w jakiej cenie płytka i 2) czy jest w zestawie, czy mam sobie dokupić klamoty do wlutowania?

Pozdrawiam,
Marek
Jak będę je miał fizycznie i przetestuję to wystawię na allegro. Będą dostępne w zestawie z elektroniką do samodzielnego montażu oraz samo pcb.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
moondec
Posty: 28
Rejestracja: ndz paź 30, 2016 7:54 pm

śr lis 02, 2016 11:10 pm

Espablo pisze:
moondec pisze: Espablo, mam dwa pytania: 1) w jakiej cenie płytka i 2) czy jest w zestawie, czy mam sobie dokupić klamoty do wlutowania?

Pozdrawiam,
Marek
Jak będę je miał fizycznie i przetestuję to wystawię na allegro. Będą dostępne w zestawie z elektroniką do samodzielnego montażu oraz samo pcb.
Super! A estymowany czas dostępności?
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

śr lis 02, 2016 11:14 pm

Myślę, że za tydzień :?
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
panpiotus
Posty: 8
Rejestracja: pn wrz 05, 2016 8:06 am

pn lis 14, 2016 7:28 am

Można prosić o link do aukcji.
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

pn lis 14, 2016 8:17 am

panpiotus pisze:Można prosić o link do aukcji.
Jeszcze nie ma aukcji.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
panpiotus
Posty: 8
Rejestracja: pn wrz 05, 2016 8:06 am

wt lis 15, 2016 6:29 am

Kiedy planujesz wystawić?
Drail
Posty: 39
Rejestracja: ndz sty 24, 2016 11:26 pm

wt lis 15, 2016 1:54 pm

Po prostu jak wystawisz to wrzuć linka :)
ODPOWIEDZ