Chciałbym wszystkich poinformować, że wszelkie binarki, które będą publikowane bez źródeł, a będą oparte o kod Supli będą usuwane.
Będzie to traktowane jako jawne łamanie postanowień licencji GPLv2.
Publikowanie binarek bez źródeł.
-
michael
Jak dla mnie bomba! Może wreszcie się czegoś fajnego nauczę na podstawie fajnie działających kompilacji 
-
Patryk
A ja się obawiam najgorszego -( żeby się tylko nie sprawdziło. )michael wrote: Tue Jun 18, 2019 5:18 am Jak dla mnie bomba! Może wreszcie się czegoś fajnego nauczę na podstawie fajnie działających kompilacji![]()
Jedynymi softami będą tylko te, które udostępni @pzygmunt.
No chyba, że powstanie nowa biblioteka pod arduino.
I tu jeszcze paru kolegów ( CHWAŁA IM ZA TO ) dzieli się swoimi softami.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jeśli masz lepszy pomysł aby użytkownicy respektowali postanowienia licencji bez występowania na drogę sądową to napisz.
Na pewno jak się zespół zwiększy to część zasobów przeznaczymy na rozwój oprogramowania embeded wg. życzeń użytkowników.
Na pewno jak się zespół zwiększy to część zasobów przeznaczymy na rozwój oprogramowania embeded wg. życzeń użytkowników.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
kris.gie
- Has thanked: 1 time
Albo może stworzenie wspomnianego kiedyś kompilatora online?pzygmunt wrote: Thu Jun 20, 2019 8:55 am Na pewno jak się zespół zwiększy to część zasobów przeznaczymy na rozwój oprogramowania embeded wg. życzeń użytkowników.
-
kris.gie
- Has thanked: 1 time