Okazje

Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 203
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

wt cze 25, 2019 1:20 pm

SONOFF-BASIC-R3


https://m.banggood.com/SONOFF-BASIC-R3- ... aign=15981

Kod zniżkowy: elec
Cena ok: 24,71zl
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 203
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

wt cze 25, 2019 1:22 pm

Sonoff basic R3

https://m.banggood.com/SONOFF-BASIC-R3- ... aign=15981

Kod zniżkowy: BGbasicr3

Cena ok: 23zł
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 203
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

wt cze 25, 2019 1:24 pm

SONOFF-POW-R2

https://m.banggood.com/SONOFF-POW-R2-AC ... aign=15981

Kod zniżkowy: BGpowr2
Cena ok: 33zł
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 203
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

wt cze 25, 2019 1:26 pm

SONOFF-Mini-Two-Way-Smart

https://m.banggood.com/SONOFF-Mini-Two- ... aign=15981

Cena ok 28,36zł
Zybi
Posty: 1415
Rejestracja: ndz cze 26, 2016 4:24 pm

czw cze 27, 2019 5:59 pm

Chyba najtańszy czterokanałowy moduł przekaźnikowy wi-fi:

https://pl.aliexpress.com/item/32952487 ... 373bPmaBt5

Ponadto, bez dodatkowych "bajerów radiowych", które tylko zaburzają pracę tego typu modułów z oprogramowaniem Supli.

Cena ok 42 zł z przesyłką.

.
Załączniki
4ch.jpg
4ch.jpg (71.58 KiB) Przejrzano 912 razy
Arek.kandula
Posty: 287
Rejestracja: pn gru 24, 2018 8:52 am

czw cze 27, 2019 6:05 pm

Polecasz go kolego
Zybi
Posty: 1415
Rejestracja: ndz cze 26, 2016 4:24 pm

czw cze 27, 2019 6:33 pm

Arek.kandula pisze:
czw cze 27, 2019 6:05 pm
Polecasz go kolego
Właśnie opracowałem sobie sofcik w SDK Arduino do modułu 4 kanałowego, ponieważ te kompilowane w oparciu o SDK Espressif mają swoje wady, ale po wgraniu go do podobnego modułu, właśnie dodatkowe bajery sterowania rodzajem pracy przekaźników zakłócały mi poprawną pracę modułu. Natomiast po ich "wyrzuceniu" moduł z tym softem pracuje idealnie. Dlatego też szukałem czegoś "czystego", a ten moduł taki właśnie jest. Jedyna wada to dostęp do pinów "programujących", ale moduł, który musiałem przerabiać też tak miał.

Czy polecam, nie wiem bo go nie mam, ale go kupię.
Ty musisz sam podjąć decyzję.
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 969
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

czw cze 27, 2019 7:43 pm

Szkoda tylko ze przyciski nie są na transoptorach , można by je wynieść na zewnątrz i sterować zwykłym przyciskiem dzwonkowym
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Zybi
Posty: 1415
Rejestracja: ndz cze 26, 2016 4:24 pm

czw cze 27, 2019 8:47 pm

shimano73 pisze:
czw cze 27, 2019 7:43 pm
Szkoda tylko ze przyciski nie są na transoptorach , można by je wynieść na zewnątrz i sterować zwykłym przyciskiem dzwonkowym
Na Ali są poczwórne moduły z transoptorem, które można zastosować dodatkowo do przycisków na długich kablach.

Można zerknąć tu:
viewtopic.php?f=24&t=3916&start=20
winek1986
Posty: 21
Rejestracja: pn gru 11, 2017 5:07 pm
Lokalizacja: Kaszuby

czw lip 11, 2019 6:31 pm

Nie polecam tych gniazdek są na WT1SBSL BROADLINK

https://allegro.pl/oferta/gniazdo-ladow ... 8106689283


Obrazek
ODPOWIEDZ