Problemy z utratą połączenia "Tuning" inCan

Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

czw lis 01, 2018 7:39 pm

mareks6 pisze:
czw lis 01, 2018 7:09 pm
jeśli dobrze widzę, to ten dławik jest zamontowany zamiast bezpiecznika? Na pierwszej stronie w opisie modułu inCan w wykazie elementów jest tam zdaje się bezpiecznik 0,4A w wersji szybkiej. Stąd też oznaczenie F1, co w elektronice oznacza Fuse - bezpiecznik.

Dobrze to dojrzałem?
Tak, zamiast bezpiecznika daję dławik.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Rchudy
Posty: 49
Rejestracja: ndz gru 31, 2017 1:18 pm
Lokalizacja: Madrid

czw gru 06, 2018 12:08 pm

Nie wiem czy cos to wniesie ale mi rozlanczalo wifi przez soft po zmianie softu ok- na sonoffie sv
bartekk942
Posty: 16
Rejestracja: pt maja 04, 2018 7:33 pm

sob cze 29, 2019 8:44 pm

Cześć,
posiadacie jakiś dokładny part number pasującego dławika? U mnie restarty również występują.
plnuker
Posty: 77
Rejestracja: ndz gru 30, 2018 10:11 pm

pt wrz 13, 2019 10:50 pm

Mi zrywało polaczenie przez slaby sygnał wifi. Kable w puszcze skutecznie ekranowaly co pogarszało sile sygnału. Dodalem kawalek drutu ze skretki o dlugosci 8,3cm, koniec wystaje pod ramka przełącznika. Teraz nic nie zrywa. :)
Załączniki
63126DEE-F7AD-4A2B-A7ED-B0DF1FDB3348.jpeg
63126DEE-F7AD-4A2B-A7ED-B0DF1FDB3348.jpeg (1.7 MiB) Przejrzano 551 razy
gregor36
Posty: 17
Rejestracja: sob paź 27, 2018 11:51 am

pn sty 06, 2020 8:39 am

bartekk942 pisze:
sob cze 29, 2019 8:44 pm
Cześć,
posiadacie jakiś dokładny part number pasującego dławika? U mnie restarty również występują.
Możesz podesłać ten soft
ODPOWIEDZ

Wróć do „SUPLA inCan by Espablo”