Wydruki 3D

maroko
Posty: 135
Rejestracja: ndz wrz 30, 2018 7:14 pm

sob cze 29, 2019 1:49 pm

Elegancko, ja przerobiłem stla z yunshana i dodałem napis Supla (wrzucę później, bo model mam nie na tym komputerze:))
Logo masz w wersji kopiuj-wklej czy sam modziłeś?
szym3k
Posty: 176
Rejestracja: pn maja 15, 2017 10:32 am

sob cze 29, 2019 1:59 pm

nie ma ktoś czasami stla z yunshanem na szynę din?
akir
Posty: 124
Rejestracja: śr lis 07, 2018 7:17 pm

sob cze 29, 2019 2:56 pm

Zrobiłem na szybko to logo, nie ma tam filozofii :p
maroko
Posty: 135
Rejestracja: ndz wrz 30, 2018 7:14 pm

sob cze 29, 2019 3:42 pm

akir pisze:
sob cze 29, 2019 2:56 pm
Zrobiłem na szybko to logo, nie ma tam filozofii :p
NIby tak, ale oryginał lepiej smakuje :D
akir
Posty: 124
Rejestracja: śr lis 07, 2018 7:17 pm

sob cze 29, 2019 7:05 pm

maroko pisze:
sob cze 29, 2019 3:42 pm
akir pisze:
sob cze 29, 2019 2:56 pm
Zrobiłem na szybko to logo, nie ma tam filozofii :p
NIby tak, ale oryginał lepiej smakuje :D
Na podstawie loga z forum, nie wiem czego oczekujesz. Poproś suple o autoryzacje loga :)
procekms89
Posty: 72
Rejestracja: czw cze 28, 2018 4:21 am

ndz cze 30, 2019 8:31 am

Wydrukowałem wygląda nawet dobrze. Jak ktoś chce to pisać na priv.
Załączniki
20190630_102525.jpg
20190630_102525.jpg (3.39 MiB) Przejrzano 900 razy
maroko
Posty: 135
Rejestracja: ndz wrz 30, 2018 7:14 pm

pn lip 01, 2019 7:34 am

Jeszcze ciepłe :)
Załączniki
2019-07-01 09.15.34.jpg
2019-07-01 09.15.34.jpg (4 MiB) Przejrzano 854 razy
wrobel111
Posty: 57
Rejestracja: wt cze 05, 2018 6:13 pm

pn lip 01, 2019 11:15 am

akir pisze:
sob cze 29, 2019 6:14 am
Maroko ale na takie koło to daj wypełnienie 80% taki zestaw drukowac będzie się ponad 10godzin.


U siebie mam sonoffa podpietego do drukarki czujnik temperatury oraz krancowka pokazująca koniec druku. Czy jest możliwość aby po zadzialaniu krancowki wyłączył drukarkę?

Przerobiłem na szybko model stl pod sonoff basic https://drive.google.com/open?id=1HbZYp ... tghDyAN7Un
Jeśli masz jakieś wolne wyjścia na płytce to możesz dodać w cura by ci np. wystawiło stan wysoki na tym wejściu po zakończeniu drukowania, dzięki temu będziesz miał sygnał bez żadnych krańcówek. Poczytaj o komendzie M42.
Jeśli masz soft Marlin to widziałem że można tam zdefiniować jakiś pin sterujący zasilaczem. Niestety jeszcze nie zagłębiałem się jak to działa dokładnie.
Ja też będę kombinował z takim wyłącznikiem, jak coś jeszcze wymyślę to dam znać
akir
Posty: 124
Rejestracja: śr lis 07, 2018 7:17 pm

pn lip 01, 2019 2:06 pm

Poczytam dzięki, używam marlina
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 224
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

śr lip 24, 2019 8:47 pm

Obudowa Younshan 2.5h druku na warstwie 0.2
Załączniki
IMG_20190722_201923.jpg
IMG_20190722_201923.jpg (2.55 MiB) Przejrzano 635 razy
IMG_20190722_201918.jpg
IMG_20190722_201918.jpg (2.36 MiB) Przejrzano 635 razy
IMG_20190722_201936.jpg
IMG_20190722_201936.jpg (4.52 MiB) Przejrzano 635 razy
ODPOWIEDZ