Jest to zamek elektromagnetyczny do drzwi. Można go również otworzyć manualnie gdy nie ma zasilania aby dostać się do pomieszczenia / lokalu. Szczególnie na tym mi zależało.
Poniżej zdjęcia oraz film z działania pod Supla;
. https://youtu.be/sHcpzj14sBM
.
.
20190729_195609.jpg
.
20190729_195626.jpg
.
lpsaecur.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
@QLQ jak wygląda zamykanie drzwi z tym zamkiem? Wydaje mi się, że rygiel nie chowa się automatycznie i żeby zamknąć drzwi trzeba go najpierw schować. Pozazdrościć konsekwencji w realizacji projektów. U mnie wiele rzeczy poszło do szuflady i czeka, czeka...
Lucas wrote: Wed Jul 31, 2019 5:14 am
@QLQ jak wygląda zamykanie drzwi z tym zamkiem? Wydaje mi się, że rygiel nie chowa się automatycznie i żeby zamknąć drzwi trzeba go najpierw schować. Pozazdrościć konsekwencji w realizacji projektów. U mnie wiele rzeczy poszło do szuflady i czeka, czeka...
Rygiel po otwarciu, dopóki nie będzie kontaktu z tym elementem z magnesem pomimo ustalonego czasu zamknięcia nie wróci do pozycji zamkniętej. Jak na filmiku.
Edit: tak wygląda w środku:
IMG_20190801_160826.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by QLQ on Thu Aug 01, 2019 2:12 pm, edited 1 time in total.